• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: Αγώνας
Νίκησε και πέρασε πρώτος ο Canet!
Νέα 04/08/2019 - 14:36

Σε πολύ καλές συνθήκες, στο στεγνό, έγινε ο Αγώνας της Moto3 με μεγάλο νικητή τον Aron Canet, ο οποίος επέστρεψε στην 1η θέση της βαθμολογίας!

 

Ο Ισπανός ήταν εντυπωσιακός στις τελευταίες στροφές του Αγώνα, όταν έκανε τη διαφορά και κατάφερε να πάρει τη νίκη για 0,159’’!

 

Ο Canet εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στο τέλος του Lorenzo Dalla Porta και πέρασε μπροστά από τον Ιταλό, ο οποίος για 5η φορά φέτος μένει στη 2η θέση.

 

Παράλληλα έχασε και την πρωτοπορία στη βαθμολογία, μιας και πλέον είναι 3β πίσω από τον Canet, καθώς οι οδηγοί ετοιμάζονται πλέον για το GP της Αυστρίας.

 

Ο Αγώνας ξεκίνησε με δράματα για τους Antonelli  και McPhee.

 

Ο πρώτος είδε τη μοτοσυκλέτα του να σβήνει λίγο πριν ξεκινήσει το γύρο προθέρμανσης και ξεκίνησε τελικά από τα pits!

 

Ο Antonelli ήταν πραγματικά φοβερός και οδηγώντας με μαγικό τρόπο, ήταν ο μόνος με χρόνους στο 2:08, όταν όλοι μπροστά ήταν στο 2:09.

 

Ο Niccolo μάλιστα κατάφερε να ανέβει έως και τη δεύτερη θέση του Αγώνα στο τέλος και παραλίγο να κάνει κάτι το φανταστικό.

 

Στο τέλος όμως δεν είχε λάστιχο και έμεινε 5ος, πίσω από τον Jaume Masia, που για περίπου δυο δέκατα έχασε τη μάχη για την 3η θέση από τον Tony Arbolino.

 

Από την άλλη, ο McPhee ξεκίνησε από την πρώτη σειρά (εκεί θα ήταν κανονικά και ο Antonelli) αλλά αμέσως με την εκκίνηση είδε τη μοτοσυκλέτα του να σβήνει!

 

Καθώς οι οδηγοί πίσω του τον περνούσαν όντας πολύ κοντά στη μοτοσυκλέτα του, ένας δεν τα κατάφερε και τον χτύπησε με δύναμη στο αριστερό του πόδι.

 

Ήταν ο Kunii που έκανε έκτακτη συμμετοχή και ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τον Ιάπωνα να πέφτει.

 

Ο McPhee δεν έπεσε, αλλά όπως φάνηκε πρέπει να χτύπησε αρκετά στο πόδι, καθώς δεν μπορούσε καν να το πατήσει.

 

Στον Αγώνα είχαμε πολλές πτώσεις, με μόλις 19 οδηγούς από τους 30 να τερματίζουν.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Brno MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα