• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria MotoGP: ΕΔ2
Marquez-Vinales στα 66χιλ αλλά…
Νέα 09/08/2019 - 17:12

Η διαφορά του Marc Marquez με τον Maverick Vinales, στο τέλος των ΕΔ2, ήταν μόλις 66χιλ αλλά αυτή δεν έδειχνε την πραγματικά διαφορά δυναμικότητας των δυο.

 

Ο Marc πήρε την 1η θέση στις ΕΔ2, αλλά ήταν ο πολύ δυνατός ρυθμός του αυτός που τον έκανε να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους!

 

Μια δυνατή παρουσία που έρχεται να προστεθεί στην ήδη εξαιρετική του εμφάνιση από τις ΕΔ1 σε ό,τι αφορά στο ρυθμό Αγώνα.

 

Αυτή τη φορά με συνδυασμό σκληρής γόμας μπροστά και μαλακής πίσω, ο Marquez ξεκίνησε με χρόνους στο ψηλό 1:23 και συνέχισε στο χαμηλό 1:24.

 

Μόνο στο τέλος ο Vinales κατάφερε να τον πλησιάσει και να πάρει τη 2η θέση. Δυνατός και ο Takaaki Nakagami που θέλει να αποδείξει στην Honda ότι αξίζει μοτοσυκλέτα του 2020 τη νέα χρονιά.

 

Ο Ιάπωνας ήταν 3ος, μπροστά από τους Fabio Quartararo και Jack Miller, ενώ ο Miguel Oliveira απέδειξε ότι η πρωινή του εμφάνιση μόνο τυχαία δεν ήταν,

 

Ο Πορτογάλος έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του για 4χιλ τον Danilo Petrucci που βελτίωσε κάπως την πρωινή του εικόνα.

 

Στη δεκάδα των πρώτων ο Cal Crutchlow, ο Andrea Dovizioso και ο Pol Espargaro.

 

Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για τον αυριανό καιρό και οι οδηγοί πιο πίσω, όπως ο Valentino Rossi ή ο Alex Rins, θα ελπίζουν να μην βρέξει.

Επόμενο άρθρο »

Austria Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα