• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έβδομη θέση για τον Petrucci στο MotogP του Silverstone
Ο Andrea Dovizioso εγκατέλειψε.
Νέα 26/08/2019 - 10:50

Δελτίο Τύπου


Ατύχημα ο Ντοβιτσιόζο, 7η θέση ο Πετρούτσι στην Μεγ. Βρετανία

Το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας έληξε πριν καλά καλά ξεκινήσει για τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο. Ο αναβάτης της Ducati ξεκίνησε από την 3η σειρά του grid και πριν καν φτάσει στην πρώτη στροφή της πίστας, είδε τον Φάμπιο Κουαρταραρό να χάνει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, η οποία πέφτοντας του έφραξε το δρόμο. Ο Ντόβι δεν μπόρεσε να την αποφύγει και ο αγώνας του έληξε άδοξα, ευτυχώς αφήνοντάς του για ενθύμιο μόνο μία διάσειση και μώλωπες, σε μία πτώση που θα μπορούσε να είχε αποδειχθεί πιο σοβαρή.

Ο άλλος οδηγός της Ducati, ο Ντανίλο Πετρούτσι, εκκίνησε από την 4η σειρά του grid, βρέθηκε 13ος στο τέλος του πρώτου γύρου και το μόνο που κατάφερε ήταν να τερματίσει 7ος, μόλις μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Κράτσλοου, που τερμάτισε στην 6η θέση.

Παρά τη μάλλον ατυχή συνολικά εμφάνιση, μετά και το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, δωδέκατο γύρο της σεζόν, ο Ντοβιτσιόζο παραμένει στη 2η θέση του πρωταθλήματος αναβατών με 172 βαθμούς, με τη διαφορά από τον προπορευόμενο Μάρκεθ να είναι τώρα στους 78. Ο Πετρούτσι υποχώρησε στην 4η θέση, με 145.

Η Ducati παραμένει στη 2η θέση στους κατασκευαστές, 45 βαθμούς από την 1η θέση ενώ η Mission Winnow Ducati συνεχίζει να είναι πρώτη στις ομάδες με 317 βαθμούς.

Επόμενος αγώνας το Grand Prix του Σαν Μαρίνο, 13-15 Σεπτεμβρίου.

Επόμενο άρθρο »

Φωτο: Η τρομακτική πτώση Fabio-Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Η φθορά στοίχισε στον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα