• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ. 3: Οι χρόνοι στις 14:00
Οι 8 πρώτοι στο 0,267’’ μεταξύ τους!!
Νέα 09/02/2020 - 08:38

Τελευταία ημέρα των επίσημων δοκιμών στην Sepang της Μαλαισίας και στο μεσημεριανό διάλειμμα είναι και πάλι ο Fabio Quartararo στην 1η θέση.

 

Ο Γάλλος και σήμερα δοκιμάζει την Μ1 του 2020 και έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνει 1:58,349 ενώ – σε αντίθεση με άλλους – δεν έχει ολοκληρώσει το τεστ ακόμα.

 

Οι χρόνοι των οδηγών στις πρώτες θέσεις είναι εντυπωσιακά κοντά, με τους 8 πρώτους να είναι στο 0,267’’ και τους 14 (από τους 27) να είναι στο μισό δευτερόλεπτο!

 

Τη δεύτερη θέση, με 82χιλ διαφορά από την Yamaha, έχει ο Cal Crutchlow με την Honda του, ενώ ακολουθούν μια Suzuki (Rins) και μια Ducati.

 

Την τελευταία οδηγεί ο εντυπωσιακός Francesco Bagnaia που έχει ανέβει στην 4η θέση. Ο Ιταλός, να θυμίσουμε, πέρυσι ήταν 2ος συνολικά στο τεστ της Μαλαισίας.

 

Την πεντάδα κλείνει ο Valentino Rossi που σίγουρα θα είναι πολύ χαρούμενος με το 1:58,541 που έχει πετύχει και το οποίο είναι 0,192’’ από την κορυφή.

 

Ακολουθεί ο Danilo Petrucci με την Ducati και ο Pol Espargaro με την KTM, μπροστά από τον 8ο Jack Miller.

 

Οι Aleix Espargaro και Joan Mir κλείνουν τη δεκάδα των πρώτων, με τον Miguel Oliveira να ακολουθεί.

 

Ο Πορτογάλος, όπως και ο Marc Marquez που είναι λίγο πίσω του, προέρχεται από χειρουργείο στον ώμο και είναι πάρα πολύ καλός, με διαφορά μόλις 4 δέκατα από τον πρώτο.

 

Την 12η θέση έχει ο Marquez – και αυτός 3 δέκατα από την κορυφή – με τον Morbido να είναι πίσω του και τον Dovizioso να έχει την 14η θέση.

 

Για 91χιλ ο Zarco έχει πάρει την 15η θέση από τον Alex Marquez, που παραμένει ο καλύτερος από τους rookies, με τον Brad Binder πάντως να τον έχει πλησιάσει στα 62χιλ.

 

Πριν από λίγο στην πίστα οδηγούσαν μαζί ο Maverick Vinales και ο Jorge Lorenzo, με τον μεν πρώτο να είναι 18ος για την ώρα και τον Jorge να είναι 20ο.

 

Το τεστ ολοκληρώνεται σήμερα, ενώ περιμένουμε να δούμε και προσομοιώσεις Αγώνα από κάποιους αναβάτες.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ. 3: Τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang test: Οι τελικές ταχύτητες την 2η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα