• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: O Rodrigo κέρδισε στην Χερέθ
Το Red Bull Virtual GP of Spain!
Νέα 03/05/2020 - 17:16

Ο Gabriel Rodrigo της Kömmerling Gresini Moto3 με την εικονική του Honda κέρδισε τον πρώτο φετινό Εικονικό Αγώνα της μικρής κατηγορίας. Ο Αργεντίνος “Γκάμπρι” πέρα από σταθερός, αφού έδωσε μια μάχη με τον Raul Fernandez της Red Bull KTM Ajo, έκανε διαφορά από τον Ισπανό της ΚΤΜ και μάλιστα σημείωσε τον ταχύτερο γύρο με 1'45.969 που είναι νέο ρεκόρ πίστας για Αγώνα, αλλά πάνω από το απόλυτο ρεκόρ που έχει ο ίδιος από πέρυσι στην πραγματική αγωνιστική δράση, με 1'45.745!

Ο Fernandez μάλιστα δεν κατάφερε να πάρει τη 2η θέση, καθώς μια άτυχη στιγμή τον έφερε 3ο, πίσω από τον Albert Arenas της Aspar Team Gaviota, που μετά τη νίκη του στον πρώτο πραγματικό Αγώνα φέτος στο Κατάρ, τώρα ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου, μέσα στην πατρίδα του, την ίδια μέρα μάλιστα που θα γινόταν ο πραγματικός Αγώνας εκεί.

O Rodrigo ακολουθεί τον Fernandez στο ξεκίνημα του Αγώνα
O Rodrigo ακολουθεί τον Fernandez στο ξεκίνημα του Αγώνα

Η Red Bull KTM Tech 3, είδε το νέο της οδηγό φέτος, τον Τούρκο Deniz Öncü να τερατίζει 4ος, μετά από έναν σταθερό αγώνα. Η Rivacold Snipers Team, με τον Tony Arbolino πήρε αρκετά πιο πίσω την 5η θέση, καθώς ο γρήγορος Ιταλός έπεσε αρκετές φορές στον Αγώνα. 

Από τους υπόλοιπους ο Dennis Foggia της Leopard Racing ξεκίνησε καλύτερα από όλους, φάνηκε ότι “το έχει”, αλλά αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα που τον οδηγησαν σε διαδοχικές πτώσεις και τελικά εκτός Αγώνα! Το πρόβλημα ήταν ότι έχασε τη σύνδεση με το παιχνίδι, λόγω του wi-fi του σπιτιού του και φυσικά στο τέλος δήλωσε ότι οι υπόλοιποι ήταν τυχεροί και τους περιμένει στον επομενο Αγώνα. 


 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  1. Kömmerling Gresini Moto3: Gabriel Rodrigo

  2. Aspar Team Gaviota: Albert Arenas

  3. Red Bull KTM Ajo: Raul Fernandez

  4. Red Bull KTM Tech 3: Deniz Öncü

  5. Rivacold Snipers Team: Tony Arbolino

  6. SIC58 Squadra Corse: Niccolo Antonelli

  7. Sterilgarda Max Racing Team: Alonso Lopez

  8. Estrella Galicia 0,0: Sergio Garcia

  9. BOE Skull Rider Facile Energy: Ricardo Rossi

  10.  Leopard Racing: Dennis Foggia


 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: O “BaldAttack” νικητής στην Χερέθ

« Προηγούμενο άρθρο

Αντίο στον Sante Mazzarolo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα