• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez IRTA test: Ο Stoner έφυγε με την BMW Z4
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε το δυνατό ξεκίνημα
Νέα 17/02/2008 - 00:00
  • Tα επίσημα αποτελέσματα

    Ο ισχυρός άνδρας της Bridgestone o κ. Yamada μας είπε χαρακτηριστικά: «ήταν το ίδιο λάστιχο που είχαν όλοι, ο Stoner οδήγησε έτσι... 1.3sec φοβερό»! Πράγματι είναι φοβερό μάλιστα τη στιγμή που το έκανε σχετικά νωρίς στο 40λεπτο των δοκιμών ήταν 3’’ ταχύτερος από όλους! Τεράστια διαφορά για τα motoGP!! O Casey Stoner οδήγησε τη Ducati του απίστευτα καλά και έφυγε από το επίσημο τεστ της IRTA με μια κόκκινη BMW Z4 roadster που πρόσθεσε στη συλλογή του που ξεκίνησε με την άσπρη Μ3 που πήρε στην Valencia στο τέλος του 2007, ως έπαθλο του BMW M Award για τον καλύτερο συνολικά σε όλες τις δοκιμές της χρονιάς. «Καλό μεροκάματο για 9 γύρους που έκανε συνολικά», όπως είπε ένας δημοσιογράφος. Ο Hayden πρώτος με Michelin

    Ο Hayden πρώτος με Michelin

    Ο Valentino Rossi με την Yamaha M1 και ίδια λάστιχα με αυτά του Αυστραλού έμεινε τελικά 1.317sec πίσω, χωρίς να καταφέρει να απαντήσει στο χρόνο του Πρωταθλητή, παρά το ότι προσπάθησε προς το τέλος των δοκιμών όταν η πίστα ήταν περισσότερη στεγνή σε πολλά σημεία. Ο ομόσταυλος Jorge Lorenzo που αγωνίζεται με Michelin, έμεινε μόλις στη 16η θέση με διαφορά πάνω από 4sec από την κορυφή! Οι Toseland, Edwards με τις Yamaha Tech3 και λάστιχα της γαλλικής εταιρίας ήταν μόλις στις θέσεις 12 και 14 αντίστοιχα.

    Στην 3η θέση ένας ακόμη Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο Αμερικανός Nicky Hayden με την Honda του HRC, 2 δέκατα πίσω από τον Rossi. "Όταν είδα τον Stoner στο 1min49sec ήξερα όταν θα ήταν δύσκολα. ¨ομως η μοτοσυκλέτα μας δούλεψε σωστά στο βρεγμένο, χρειάζεται να βρούμε κάτι στις ενδιάμεσες συνθήκες, όπως σήμερα". Ο Hayden ήταν ο μόνος της εργοστασιακής ομάδας που πήρε μέρος στην επίσημη χρονομέτρηση, αφού ο Pedrosa δεν ήθελε να κουράσει περισσότερο το χέρι του, χωρίς ουσιαστικά να μπορεί να εξελίξει κάποια πράγματα. Ο Andrea Dovizioso με την Jir Scot Honda ήταν ευχάριστη έκπληξη και πήγε θαυμάσια σημειώνοντας τελικά τον 5ο χρόνο. Ο Shinya Nakano με την Gresini Honda ακολούθησε στην 6η θέση, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. O ομόσταυλός του Alex De Angelis ήταν στην 11η. Ο Γάλος Randy De Puniet με την LCR Honda είχε καλή επίδοση στην 8η θέση τελικά. Συλλογή από BMW θα κάνει η οικογένεια Stoner

    Συλλογή από BMW θα κάνει η οικογένεια Stoner

    Η ομάδα της Kawasaki περίμενε πολλά από τον Anthony West στο βρεγμένο και ο Αυστραλός ανταπέδωσε με μια 4η θέση. Ο John Hopkins δεν μπήκε καθόλου στην πίστα με πόνους στο πόδι του, ενώ ο άλλος γνωστός καλός οδηγός βροχής ο Olivier Jacque έμεινε στην 15η θέση.

    Στην ομάδα της Suzuki τον Vermeulen περίμεναν, μετά τις πρωινές του καλές επιδόσεις, ο Capirossi έσωσε τα προσχήματα με την 7η θέση. Ο Αυστραλός που έχει κερδίσει τη μοναδική νίκη της εταιρίας στο βρεγμένο Le Man πέρυσι αρκέστηκε στην 13η θέση.

    Οι υπόλοιποι Ducatisti ήταν σχεδόν απογοητευτικοί. Ο Sylvain Guintoli παρά τις γνωστές ικανότητές του στη βροχή ήταν 9ος, μπροστά από τον εργοστασιακό Marco Melandri, ενώ ο Toni Elias απογοήτευσε μένοντας στην τελευταία 19η θέση, πίσω από τους δοκιμαστές της ιταλικής εταιρίας Vittoriano Guareschi και Niccolo Canepa.

    Επόμενο άρθρο »

    Kawasaki: «Θέλουμε τον Rossi!»

    « Προηγούμενο άρθρο

    Jerez IRTA test, πρωινό στην Suzuki

    Χορηγοί