• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Aleix «δεν κρατιέται» για την Jerez!
Πάρθηκαν οι αποφάσεις στην Aprilia
Νέα 26/06/2020 - 15:45

Το καλύτερο για το τέλος κράτησε ο Aleix Espargaro, καταφέρνοντας να σημειώσει ίδιο χρόνο στο 1:32,9 όπως ο αδερφός του Pol και ο Miguel Oliveira με την ΚΤΜ.

 

Οι τρεις τους, μαζί με τον Michele Pirro της Ducati, τον Sylvain Guintoli της Suzuki και μερικές Superbikes, βρέθηκαν από την Τρίτη στην πίστα του Misano για ιδιωτικές δοκιμές.

 

Με το τέλος αυτών, ο Aleix δήλωσε χαρούμενος μιας και οι θετικές – πρώτες – εντυπώσεις από την RS-GP σε Sepang και Qatar επιβεβαιώθηκαν και στην Ιταλική πίστα.

 

Πέρα όμως από το πολύ καλό χρόνο, ίσως το πιο σημαντικό να είναι το γεγονός ότι με μια κανιούργια μοτοσυκλέτα, όπως είναι η RS-GP του 2020 – ο Aleix έκανε 183 γύρους (!) στη νέα άσφαλτο του Misano!

 

«Μετά από μια τόσο μεγάλη διακοπή, ήταν πάρα πολύ ωραίο που επιστρέψαμε στην πίστα και ήδη δεν κρατιέμαι για τους πρώτους Αγώνες στην Jerez», σχολίασε ο Ισπανός.

 

«Το ότι κάναμε πολλούς γύρους είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε μια νέα μοτοσυκλέτα, η οποία μπορεί να έχει μεγάλες δυνατότητες, ωστόσο χρειάζεται ακόμα χιλιόμετρα στην πίστα».

 

«Επιπλέον ξέρουμε ότι το Misano δεν είναι και η καλύτερη πίστα για εμάς. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να έχουμε καλό ρυθμό και θετικές εντυπώσεις. Όπως στην Μαλαισία και στο Qatar».

 

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα του κοροναϊού, η Aprilia – το ίδιο ισχύει και για την KTM – έχουν πάρει παράταση για να δουλέψουν με τους κινητήρες τους έως τις 29 Ιουνίου.

 

Αυτή είναι η καταληκτική ημερομηνία για να ομολογκάρουν τον κινητήρα τους για το 2020. Θυμίζουμε ότι για πρώτη φορά η Aprilia θα έχει V4 90ο μοτέρ στο MotoGP.

 

«Ό,τι αποφάσεις ήταν να πάρουμε για την Jerez, τις έχουμε πάρει», επιβεβαιώνει ο Romano Albesiano και προσθέτει: «Πάντως χρειάζεται δουλειά τώρα πάνω στις λεπτομέρειες και ειδικά να αυξήσουμε την αξιοπιστία».

Επόμενο άρθρο »

Έκτακτο: Στο νοσοκομείο ο Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Φοβερός χρόνος από Redding στο Misano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα