• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli: Πονάω σε όλη τη δεξιά πλευρά!
Quartararo: Είχαμε καλό ρυθμό, αλλά…
Νέα 20/08/2020 - 13:51

Τα καλά νέα στην περίπτωση του Franco Morbidelli είναι ότι πονάει μεν, μετά την πτώση στην Αυστρία την περασμένη Κυριακή, αλλά θα αγωνιστεί αυτό το Σ/Κ.

 

«Μετά τον Αγώνα επέστρεψα στην Ιταλία και ξεκουράστηκα. Τις τελευταίες ημέρες ξεκουράστηκα για να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γι’ αυτό το Σ/Κ», σχολίασε.

 

«Είμαι ευγνώμων που δεν χτύπησα σοβαρά με την πτώση αυτή. Το δεξί μέρος του σώματός μου πονάει όλο, αλλά όλα είναι πολύ καλύτερα μετά από μια τέτοια πτώση».

 

Κι έτσι, όπως και ο ίδιος είπε, δεν θα υπάρχει πρόβλημα στη συμμετοχή του στον 6ο Γύρο της χρονιάς που θα διεξαχθεί και πάλι στην πίστα της Αυστρίας.

 

«Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε το Σ/Κ και να εστιάσω στον Αγώνα. Θέλω να δω πως θα είμαι πάνω στη μοτοσυκλέτα την Παρασκευή, αλλά πιστεύω θα είμαι οκ».

 

«Ξέρω ότι θα είναι ένα ακόμα δύσκολο Σ/Κ για εμάς. Θέλω να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και για την ομάδα μου, που δούλεψε σκληρά για να μου δώσει μια όσο το δυνατόν πιο καλή μοτοσυκλέτα».

 

Αυτό το Σ/Κ θα είναι πολύ σημαντικό και για τον Fabio Quartararo.

 

Ο Γάλλος δεν έκανε τον Αγώνα που θα ήθελε – είχε αντιμετωπίσει κι ένα πρόβλημα στα φρένα του – και με τη νίκη του Dovizioso, έχει τον Ιταλό στους 11β πίσω του.

 

«Αυτή δεν είναι μια καλή πίστα για την Yamaha. Παρ’ όλα αυτά είχαμε πολύ καλό ρυθμό το περασμένο Σ/Κ», εξηγεί ο Fabio.

 

«Κρίμα που είχαμε το πρόβλημα με τα φρένα, διότι θα μπορούσαμε να πάρουμε μια θέση στην πεντάδα».

 

«Αυτή την εβδομάδα θα δώσουμε και πάλι Αγώνα εκεί και η ομάδα δουλεύει σκληρά για να μην έχουμε και πάλι το ίδιο πρόβλημα».

 

«Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή τη φορά θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ελπίζω να είμαι στην πεντάδα και να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για το Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Ο καιρός θα παίξει το ρόλο του!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Γαλλική Ομοσπονδία στηρίζει τον Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα