• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kawasaki Ninja 1000SX 2021
Διαθέσιμη σε 3 χρωματισμούς
Νέα Αγοράς 28/09/2020 - 12:26


2021 Kawasaki Ninja 1000SX σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και εκδόσεων


H Kawasaki Ninja 1000SX του 2021 θα κάνει την εμφάνισή της στις βιτρίνες του εξουσιοδοτημένου δικτύου σε μια γκάμα από τρεις χρωματικές επιλογές σε συνδυασμό με δυνατότητα επιλογής τριών ξεχωριστών εκδόσεων οι οποίες – παράλληλα με τη συνεχώς αυξανόμενη γνήσια σειρά αξεσουάρ της Kawasaki - θα δημιουργήσουν ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων επιλογών.

Βασισμένο στο Kawasaki Z1000SX που διακρίθηκε πετυχαίνοντας πρωτιές πωλήσεων σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές, το Kawasaki Ninja 1000SX του 2021 που μόλις παρουσιάστηκε αποδεικνύει ότι το καλύτερο μπορεί πράγματι να γίνει ακόμα καλύτερο.

Προσθέτοντας στοιχεία της προσωπικότητας Ninja στο SX οδήγησε σε αύξηση της δυναμικής απόδοσης του κινητήρα και του πλαισίου χωρίς να χάσει την αξιοζήλευτη ικανότητα τουρισμού που καθιέρωσε αρχικά μια νέα κατηγορία μοτοσυκλετών στην κατηγορία του λίτρου.

Από τεχνολογικής μεριάς, μία οθόνη TFT, προηγμένος έλεγχος πρόσφυσης, cruise control και ένα γρήγορο σε λειτουργία quick shifter, καθώς και ένα έξυπνο σύστημα πέδησης, είναι όλα σχεδιασμένα για άνεση κατά το χρονικό διάστημα πάνω στη σέλα είτε πρόκειται για τουριστική οδήγηση μεγάλων αποστάσεων είτε για σκληροπυρηνική sport οδήγηση.

Διαθέσιμο σε τρεις επιλογές χρωματισμού για το 2021, οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ
  -  Metallic Carbon Grey / Metallic Diablo Black,
  -  Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Grey
  -  Metallic Moondust Grey / Metallic Diablo Black.

Και σε κάθε περίπτωση ταιριάξτε το επιθυμητό χρώμα με μία από τις τρεις εκδόσεις που ακολουθούν:

Η έκδοση Ninja 1000SX Performance Edition περιλαμβάνει προστατευτικά πλαισίου, φιμέ ζελατίνα, προστατευτικό ρεζερβουάρ με τζελ, κάλυμμα καθίσματος συνεπιβάτη, συν το σπορ ήχο και την επιπλέον απόδοση της εξάτμισης Akrapovič.

Συνεχίζοντας την πέμπτη γενιά μιας επιτυχημένης πλατφόρμας sport touring μοτοσυκλετών, το Ninja 1000SX Tourer Edition περιλαμβάνει ένα σύστημα πλαϊνών βαλιτσών χωρητικότητας 28L έκαστη που ταιριάζει στον χρωματισμό της μοτοσυκλέτας και ασφαλίζει με το κλειδί κεντρικού διακόπτη.

Επίσης διαθέτει μεγαλύτερη ζελατίνα για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση ενώ η βάση για GPS σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το σύστημα πλοήγησης της επιλογής σας.

Η τρίτη επιλογή ειδικής έκδοσης , το Ninja 1000SX Performance Tourer Edition, περιλαμβάνει βάσεις και πλαϊνές βαλίτσες χωρητικότητας 28L έκαστη, θερμαινόμενα grips, προστατευτικά πλαισίου, μεγαλύτερη φιμέ ζελατίνα, βάση για GPS, προστατευτικό ρεζερβουάρ με τζελ, κάλυμμα καθίσματος συνεπιβάτη και εξάτμιση Akrapovič για σπορ ήχο και απόδοση.

Ο χρόνος και η απόσταση θα συνεχίσουν να είναι μια αφηρημένη ιδέα για τους αναβάτες Ninja 1000SX καθώς επιλέγουν έναν προορισμό και αποφασίζουν σε πόσο καιρό θα ήθελαν να φτάσουν εκεί.

Οδηγικά ξεσπάσματα σε εθνικές οδούς ή περιηγήσεις σε επαρχιακούς δρόμους, το Kawasaki Ninja 1000SX σε όλες σε όλες του τις εκδόσεις είναι έτοιμο για άλλη μια φορά να προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό συγκινήσεων sport οδήγησης και τουριστικής χρήσης μεγάλων αποστάσεων.

.

Kawasaki

Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Grey ​

.

 

Metallic Moondust Grey / Metallic Diablo Black

.

 

Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Grey 

Επόμενο άρθρο »

Νέα σειρά Black Accessories για την Yamaha Ténéré 700.

« Προηγούμενο άρθρο

Hebo Trial Zone 04 carbon το απόλυτο κράνος πόλης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα