• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το προσωρινό Ημερολόγιο Αγώνων 2021
20 Γύροι, τρεις πίστες σε εφεδρεία, 1 GP σε αναμονή
Νέα 06/11/2020 - 14:26

Κατά τη διάρκεια του 1ου Grand Prix στην Valencia, η FIM και η Dorna έδωσαν στη δημοσιότητα ένα προσωρινό Ημερολόγιο Αγώνων για το 2021.

 

Σ’ αυτό βλέπουμε ότι το Πρωτάθλημα θα έχει διάρκεια 20 Αγώνων, με τους 19 να έχουν ήδη αποφασιστεί και ένας να μένει για να ανακοινωθεί.

 

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και τρεις πίστες – στην Πορτογαλία, στη Ρωσία και στην Ινδονησία – που θα λειτουργήσουν ως εφεδρικές.

 

Καθώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει πότε ακριβώς θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αφήνοντας πίσω μας τον Covid-19, η Dorna και η FIM θέλουν να είναι καλυμμένες.

 

Έτσι, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να γίνει Αγώνας σε κάποια από τις πίστες που ήδη έχουν δηλωθεί στο Ημερολόγιο για το 2021, ο Γύρος αυτός θα γίνει σε κάποια από τις εφεδρικές.

 

Το Πρωτάθλημα ξεκινά στις 28 Μαρτίου με τον Αγώνα στο Qatar, που παραδοσιακά θα είναι νυχτερινός και θα ολοκληρωθεί στις 14 Νοεμβρίου με το GP στην Valencia.

 

Η κανονικότητα επιστρέφει, καθώς θα έχουμε Αγώνες και εκτός Ευρώπης, σε πίστες όπως στο Τέξας, στην Αργεντινή, στην Ιαπωνία, στην Ταϊλάνδη, στην Αυστραλία και στην Μαλαισία.

 

Μόνο ένας Αγώνας μένει να επιβεβαιωθεί, αυτός που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις 08 Αυγούστου, στο τέλος του καλοκαιρινού διαλείμματος.

 

Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο αναλυτικά τους Αγώνες.

Επόμενο άρθρο »

Valencia 1 Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 1 MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα