• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Scrambler 3 νέα μοντέλα
Scrambler Ducati Nightshift, Desert Sled Sparking Blue και Icon 800 Red
Νέα Αγοράς 13/11/2020 - 11:37

Μετά από την παρουσίαση της Ducati Scrambler 1100 Dark PRO, που είναι το βασικό μοντέλο της σειράς 1100, σε χρώμα "Dark Stealth" η Ducati Scrambler αποκαλύψε και τις υπόλοιπες αλλαγές στη γκάμα για το 2021.

Η γκάμα της σειράς "Land of Joy" με τον κινητήρα των 800 κ.εκ. επεκτείνεται με την άφιξη 3 νέων εκδόσεων.

Του νέου μοντέλου Ducati Scrambler Nightshift, μιας νέας έκδοσης της Desert Sled με τον χρωματικό συνδυασμό "Sparking Blue" και ένα νέο χρωματικό συνδυασμό για την Icon.

Η Ducati Scrambler Nightshift είναι μια εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα με έντονο χαρακτήρα, εμπνευσμένη από τον κόσμο των μεγαλουπόλεων.

Με κλασικές γραμμές και σκούρα χρώματα που δημιουργούν την ατμόσφαιρα της νύχτας, με μικρό τιμόνι που έχει τους καθρέφτες στις άκρες του σε στυλ cafe racer.

Τα πλαϊνά καπάκια (number plates) και η απουσία πρόσθετου πίσω φτερού της δίνουν μια πιο επιθετική και εμφάνιση. Επίσης είναι εξοπλισμένη με μια νέα επίπεδη και πιο άνετη σέλα.

Η Ducati Scrambler Desert Sled αλλάζει εμφάνισή με την υιοθέτηση του νέου χρώματος "Sparking Blue", εμπλουτισμένο με κόκκινες και άσπρες λεπτομέρειες στο ρεζερβουάρ τα φτερά και με χρυσές ζάντες, που θυμίζουν τις μοτοσυκλέτες Enduro της δεκαετίας του '80.

Η νέα αντιολισθητική επένδυση της σέλας, μαζί με νέο μπροστινό σύστημα διαδρομής 200 ​​mm και το προστατευτικό πλέγμα του προβολέα τονίζουν τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του μοντέλου.

Τέλος η χαρακτηριστική Ducati Scrambler Icon για το 2021 θα είναι διαθέσιμη και στο χρωματικό συνδυασμό "Ducati Red" παράλληλα με τον κλασσικό χρωματικό συνδυασμό "62 Yellow" με μαύρο πλαίσιο και μαύρη σέλα.

 

Scrambler Ducati Nightshift
Scrambler Ducati Nightshift
Scrambler Ducati Desert Sled Sparking Blue
Scrambler Ducati Desert Sled Sparking Blue
Scrambler Ducati Icon 800 Red
Scrambler Ducati Icon 800 Red

Επόμενο άρθρο »

Kawasaki Z125 και Ninja 125

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ TONALE D-DRY ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα