• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H GASGAS στην MOTO3™
Το 2021 με την ASPAR MOTO3™ TEAM
Νέα 18/11/2020 - 21:07

Η γνωστή εταιρία κάνει ένα ιστορικό βήμα και μπαίνει για πρώτη φορά στην άσφαλτο, μετά όλα όσα έχει πετύχει στο trial, το enduro, τα rally, το MXGP και το US Supercross. Τώρα στον κόσμο της Ταχύτητας ξεκινά ένα νέο πρότζεκτ σε συνεργασία με τον Jorge Martinez και την ομάδα του Aspar Moto3™ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Moto3™ World Championship του 2021. 

Η Ισπανική εταιρία που τώρα ανήκει στην εταιρία PIERER Mobility AG group (του ιδιοκτήτη της ΚΤΜ), είναι μια μάρκα που θέλει να βάλει τη διασκέδαση ως μέρος της οδήγησης σε όλα τα μοντέλα της. Προφανώς η αγωνιστική μοτοσυκλέτα θα έχει βάση το αντίστοιχο μοντέλο της ΚΤΜ στην κατηγορία.

Έτσι η GASGAS Motorcycles εμφανίζεται για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο σε Αγώνες Ταχύτητας!

Το μάνατζμεντ θα το έχει η ομάδα Jorge Martinez’ Aspar Team. 

Οι οδηγοί της ομάδας είναι οι Sergio Garcia και Izan Guevara. 
 

Βέβαια όλα τα μοντέλα της εταιρίας είναι offroad και έτσι η συμμετοχή στην Moto3™ θα επιτρέψει στην GASGAS να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρία απαντάει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε στα ερωτήματα: Γιατί Moto3™, γιατί Aspar και γιατί τώρα; “Η σωστή στιγμή είναι το παν! Πιστεύουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μας να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να βάλουμε τον εαυτό μας εκεί έξω στην άσφαλτο. Η Moto3™ έχει μια νεανική ενέργεια που ταιριάζει τέλεια με την GASGAS και η συνεργασία με την ομάδα Aspar Team, τι καλύτερος τρόπος για να μπούμε στην Moto3™; Είμαστε μια μάρκα με υπερήφανη Ισπανική κληρονομιά, αυτοί είναι μια πετυχημένη Ισπανική ομάδα, που έχει Ισπανούς οδηγούς να συναγωνίζονται τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου. Είναι τέλειο ταίριασμα”, γράφουν οι άνθρωποι της εταιρίας. 

Με τον Sergio Garcia και τον Izan Guevara να αγωνίζονται με την RC 250 GP (η φωτογραφία είναι φτιαγμένη με το κομπιούτερ της ομάδας), είμαστε ανυπόμονοι να δούμε τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι δύο νέοι οδηγοί στο Πρωτάθλημα Moto3™ του 2021. θα φροντίσουμε οι οδηγοί να διασκεδάζουν εκτός αγώνων δοκιμάζοντας το πως είναι να “GET ON THE GAS!” πάνω στις offroad μοτοσυκλέτες μας!, συνεχίζει η ανακοίνωση. 


 

Jorge Martinez - Aspar Team manager: “To να κουβαλάς το όνομα της GASGAS στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Moto3™ είναι μια πολύ σημαντική στιγμή και για μένα προσωπικά και γι αυτήν την ομάδα. Ως μια υπερήφανη Ισπανική ομάδα, το να είμαστε οι πρώτοι που θα δουλέψουμε με μια μάρκα που έχει τόσο δυνατές Ισπανικές ρίζες, το να την πάμε στο ψηλότερο επίπεδο των διεθνών αγώνων ταχύτητας,είναι πολύ-πολύ σπέσιαλ. Το 2021 φαίνεται ότι θα είναι μια ιδιαίτερα συναρπαστική σεζόν για μας! Βέβαια ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε τη φοβερή φόρμα που έχουμε στη διάρκεια του 2020, μαζί με τους δύο δυνατούς οδηγούς μας, Sergio Garcia και Izan Guevara, με τους οποίους είμαστε συγκεντρωμένοι στο να διεκδικήσουμε βάθρα αμέσως και να πάμε τη μάρκα GASGAS πάνω στην παγκόσμια σκηνή.” 


 


 


 

 

Επόμενο άρθρο »

Πορτογαλικό GP στο Πορτιμάο

« Προηγούμενο άρθρο

H Brembo στο Portimao

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα