• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει «λιγότερο συναίσθημα» ο Fabio
Για το 2021
Νέα 08/12/2020 - 13:16

Ο Fabio Quartararo κατάφερε να πάρει τρεις νίκες φέτος στη μεγάλη κατηγορία, τις περισσότερες από κάθε άλλον αναβάτη, με εξαίρεση τον Morbido που είχε επίσης 3.

 

Ωστόσο οι βλέψεις του Γάλλου για Τίτλο χάθηκαν ολοκληρωτικά μετά από ένα καταστροφικό σερί έξι Αγώνων, όπου είχε ως καλύτερό του αποτέλεσμα μια 8η θέση.

 

Αυτό το σερί των Αγώνων ήταν οι τελευταίοι έξι της σεζόν, αμέσως μετά την 3η και τελευταία νίκη του Quartartaro φέτος, στο Montmelo της Βαρκελώνης.

 

Έτσι, ο Γάλλος – που ήταν επικεφαλής για μεγάλο χρονικό διάστημα στη βαθμολογία – κατέληξε μόλις 8ος στο βαθμολογικό πίνακα και 44β μακριά από την κορυφή.

 

Καθώς μάλιστα δυσκολευόταν αρκετά πάνω στη μοτοσυκλέτα του από το Le Mans και μέχρι το Portimao, ο Γάλλος ήταν φανερά εκνευρισμένος και ανήσυχος.

 

Ο ίδιος πιστεύει ότι αν καταφέρει και αφαιρέσει αρκετό από το συναίσθημα τη νέα χρονιά, θα είναι ένα σημαντικό βήμα για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

 

«Θέλω να δουλέψω στο συναισθηματικό κομμάτι… με τη μοτοσυκλέτα, μέσα κι έξω από το box. Θέλω να έχω λιγότερα συναισθήματα».

 

«Νομίζω ότι αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για το 2021 και θα βοηθήσει να δίνω καλύτερη πληροφόρηση στους μηχανικούς μου και στον αρχιμηχανικό μου».

 

«Διότι όταν είσαι συναισθηματικά φορτισμένος απλά λες ότι η μοτοσυκλέτα δεν δουλεύει και δεν είσαι σε θέση να τους υποδείξεις ποιο κομμάτι δεν δουλεύει καλά».

 

Μάλιστα ο Γάλλος έχει ξεκινήσει συνεδρίες με ψυχολόγο αμέσως με το που τελείωσε η αγωνιστική χρονιά.

 

«Έχω ήδη πάει μερικές φορές σε ψυχολόγο και είναι στα σχέδιά μου να πάω όταν τελειώσει η χρονιά», έλεγε στην Πορτογαλία ο Quartararo.

 

«Τώρα θέλω να πηγαίνω πιο τακτικά, διότι οι μικρές διαφορές μπορούν να επιφέρουν μεγάλες αλλαγές».

 

«Έτσι θα δουλέψω στο συναισθηματικό κομμάτι με τον ψυχολόγο».

Επόμενο άρθρο »

«Πρώην» Πρωταθλητής ή Πρωταθλητής;

« Προηγούμενο άρθρο

Η ευκαιρία του Polyccio στην Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα