• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakagami: Με βοήθησε πολύ ο Cal!
Ήταν απίστευτο!
Νέα 09/12/2020 - 11:25

Ο Cal Crutchlow και ο Takaaki Nakagami ήταν μαζί στο ίδιο γκαράζ για τρεις σεζόν, από τότε που ο Ιάπωνας ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία το 2018.

 

Από τότε οι σχέσεις τους δεν ήταν ιδιαίτερα καλές, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν όταν και βγήκε προς τα έξω το γεγονός ότι δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά.

 

Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο φέτος και ο Taka εξέφρασε μάλιστα την ευγνωμοσύνη του για τη βοήθεια που του πρόσφερε ο ομόσταυλός του!

 

«Λυπάμαι που φεύγει και πάει στην Yamaha. Του εύχομαι καλή τύχη. Ήταν ωραία που ήμασταν μαζί για τρεις σεζόν», έλεγε ο Nakagami.

 

«Ειδικά την πρώτη χρονιά, στη μετάβαση από την Moto2 στην MotoGP, με βοήθησε πολύ. Ήταν απίστευτο! Δεν είχα δει ποτέ μου ομόσταυλο να βοηθά τόσο!»

 

«Έμαθα μερικά μυστικά για το πώς να οδηγώ την Honda, αφού είχε περισσότερη εμπειρία και μου εξηγούσε τι έπρεπε να κάνω και τι όχι».

 

Ο Ιάπωνας συνέχισε να αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για τον Βρετανό, χωρίς να θέλει να αναλύσει τις άσχημες στιγμές στο γκαράζ της LCR Honda.

 

«Με βοήθησαν και οι τηλεμετρίες του. Ο Marc είναι επιθετικός οδηγός και δύσκολα τον αντιγράφεις, ωστόσο ο Cal μπορεί να δείχνει έτσι στην τηλεόραση, όμως η πραγματικότητα είναι άλλη».

 

«Είναι από τους πιο ισορροπημένους αναβάτες πάνω στη μοτοσυκλέτα, ομαλός και γι’ αυτό μπορείς να μάθεις και να αντιγράψεις από αυτόν».

 

«Φέτος είχε δυσκολίες, αλλά ακόμα κι έτσι σε κάποια σημεία, σε κάποιες στροφές ήταν πιο γρήγορος από εμένα και πάντα κοιτούσα την τηλεμετρία του».

 

«Γι’ αυτό θέλω να τον ευχαριστήσω. Είναι ένας φανταστικός τύπος κι ελπίζω κάποια στιγμή να πάμε για έναν καφέ και να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί».

 

«Είναι ωραίος τύπος και θα πει αυτό που σκέφτεται είτε είμαστε σε Αγώνα είτε όχι. Πάντα κάνει αστεία και στην αρχή δυσκολευόμουν να καταλάβω αν μιλούσε σοβαρά ή όχι».

 

«Τώρα όμως δεν του δίνω σημασία γιατί πάντα λέει αστεία και σχεδόν ποτέ δεν είναι σοβαρός!»

Επόμενο άρθρο »

Tardozzi: Η 4η θέση δεν είναι αρκετή!

« Προηγούμενο άρθρο

«Πρώην» Πρωταθλητής ή Πρωταθλητής;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα