• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην Πρωταθλήτρια AC Racing και το 2021 ο Βασίλης Παντελεάκης!
Νέα 27/01/2021 - 12:16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Βασίλης Παντελεάκης θα αποτελέσει μέλος της ομάδας AC Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών. Η επιτυχημένη παρουσία του Έλληνα αναβάτη το 2020 αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας. Ο Βασίλης θα είναι ο ένας από τους τέσσερις αναβάτες της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία Pre Moto3.

Η AC Racing γνώρισε σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, κατακτώντας τον τίτλο στους οδηγούς με τον Luca Luneta το 2019, έναν οδηγό ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο Red Bull Rookies Cup, αλλά και τον τίτλο στις ομάδες πέρυσι. Στην περσινή της επιτυχία συνέβαλε με αποφασιστικό τρόπο ο Βασίλης Παντελεάκης, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει 37 βαθμούς στο ντεμπούτο του στην κατηγορία της Pre Moto3, μία από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες στον κόσμο, με τη συμμετοχή έως και 42 διαφορετικών αθλητών!

Σημείο σταθμός στην περσινή αγωνιστική πορεία του Βασίλη Παντελεάκη αποτέλεσε η τρίτη θέση που κατάφερε να πάρει στον αγώνα του Misano. Ήταν ένα βάθρο που ανάγκασε τους Ιταλούς να μιλούν με θαυμασμό για τον Έλληνα πιλότο, τον πρώτο που κατάφερε να ανεβάσει την Ελληνική σημαία στο βάθρο των νικητών στη συγκεκριμένη πίστα.

 

 

Alessandro Cassinarri (ιδιοκτήτης AC Racing)

«Ο Βασίλης είναι ένας αναβάτης που τον ξέρουμε καλά και ο οποίος έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Σαν ομάδα πιστεύουμε πολύ στους νεαρούς και ταλαντούχους αναβάτες. Μαζί με τα άλλα τρία παιδιά θα πάμε τώρα στην Valencia για δοκιμές, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για την απαιτητική κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν φέτος. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ξέρω πως και οι τέσσερις έχουν τη δυνατότητα να παλέψουν για κορυφαίες θέσεις».

 

 

Βασίλης Παντελεάκης

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για λογαριασμό της AC Racing και φέτος. Πραγματικά καταφέραμε να δέσουμε σαν ομάδα πέρυσι και να δουλέψουμε πολύ καλά μαζί. Η περσινή χρονιά ήταν φανταστική για μένα κι επειδή καταφέραμε να ανακηρυχθούμε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Στόχος μας είναι να πετύχουμε το ίδιο φέτος και γιατί όχι, να πάρουμε τον τίτλο και στους οδηγούς! Θέλω να ευχαριστήσω την AC Racing και ιδιαίτερα τον Alessandro Cassinarri για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη προς το πρόσωπό μου».

 

Επόμενο άρθρο »

Η συμβουλή του Dovizioso στον Bagnaia!

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin: Κανένα θέμα με τα ελαστικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα