• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Αναρρώνει ο Toseland...
... και περιμένει το Portimao
Νέα 18/03/2010 - 14:34

Ο James Toseland, ο οποίος “σκάντζαρε” πρωτάθλημα με τον Ben Spies, βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης του σπασμένου του χερίου, μετά το ατύχημα που είχε στον πρώτο αγώνα του WSBK στο Phillip Island.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Βρετανός, αφού ο ένας μήνας που μεσολαβεί μέχρι τον 2ο αγώνα της χρονιάς θα λειτουργήσει υπέρ του.

 

“Συνήθως αναρρώνω γρηγορότερα, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να κάνω πραγματικά υπομονή. Δεν είμαι από τους τύπους που θα κάτσουν ήσυχα σπίτι τους περιμένοντας, οπότε μου είναι λίγο δύσκολο όλο αυτό. Κάποιες φορές σκέφτομαι ότι το χειρότερο – ή τουλάχιστον το ίδιο κακό – με κάποιο σπάσιμο είναι το ότι χάνεις αγώνες ή δοκιμές. Ίσως ακούγεται ανόητο, αλλά οι επαγγελματίες αγωνιζόμενοι σκεφτόμαστε κάπως έτσι. Με το επίπεδο του ανταγωνισμού φέτος, πρέπει να είμαι 100% σε φόρμα για να καταφέρω να διακριθώ. Χωρίς αμφιβολία το 2010 θα είναι πολύ σκληρή χρονιά για τα WSBK με όλους αυτούς τους κορυφαίους αναβάτες στο grid. Προς το παρόν εγώ παρατηρώ το χέρι μου που καλυτερεύει μέρα με τη μέρα, περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου και χαλαρώνω” δήλωσε πριν λίγες μέρες ο Βρετανός.

 

Ο συμπατριώτες του, οι οποίοι είχαν καλομάθει με την κυριαρχία του Carl Fogarty στα WSBK, στηρίζουν πολλές ελπίδες στον Toseland για το 2010. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η δημοτικότητα του θεσμού έχει ανέβει αισθητά στην Αγγλία.

Επόμενο άρθρο »

Ακυρώθηκε το Ουγγρικό GP, 4ο στην Ισπανία!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: “Νέα” είσοδος ο Anthony West

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα