• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η APRILIA RSV4 ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΤΛΟ
Η Aprilia μας ενημερώνει...
Νέα Αγοράς 26/03/2010 - 08:58

ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 12 ΧΩΡΩΝ

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι Ευρωπαίοι μοτοσυκλετιστές επιλέγουν το Iταλικό V4 που έκανε ένα εκπληκτικό ντεμπούτο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SBK!

 

Noale, 10 Μαρτίου 2010 - Aprilia RSV4, η supersport μοτοσυκλέτα που θέτει νέα όρια σε ότι αφορά επιδόσεις κινητήρα και πλαισίου, τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα, ψηφίζεται ως η καλύτερη Super Sport Bike για το 2010 από τους μοτοσυκλετιστές 12 χωρών.

 

Η Aprilia RSV4 με τις δύο εκδόσεις “Factory” και “R”, κέρδισε στην ψηφοφορία σε έρευνα που διενεργήθηκε σε πάνω από 100,000 αναγνώστες ειδικού τύπου. Τα περιοδικά που συμμετείχαν ήταν το Iταλικό μηνιαίο περιοδικό In Moto και άλλα 11 δημοφιλή περιοδικά ειδικού τύπου όπως: Motorrad (Γερμανία), Motociclismo (Ισπανία), Moto Journal (Γαλλία), Motoplus (Ολλανδία), Töff (Ελβετία), Motorevija (Κροατία), Motor Revü (Ουγγαρία), Motocykl (Τσεχία), Motocykl (Πολωνία), Univers Moto (Ρουμανία) και το βραζιλιάνικο περιοδικό Motociclismo.

 

H Aprilia RSV4 κέρδισε το βραβείο της κατηγορίας Super Sport, συγκεντρώνοντας περίπου το 1/3 των ψήφων και με διαφορά πάνω από 10% από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες.

 

Η εξαιρετική μοτοσυκλέτα 1000cc του Νοάλε έχει ήδη κερδίσει και άλλο διεθνές βραβείο, ενώ είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ψηφίζεται Μοτοσυκλέτα της Χρονιάς. Το 2009 η Aprilia V4 είχε κερδίσει και πάλι τον τίτλο. Νικήτρια όμως ήταν και η Aprilia RS 125, που κυριάρχησε στην κατηγορία των 125 κυβικών. Όπως η μεγάλη της αδελφή, η RS 125 επικράτησε πανηγυρικά συγκεντρώνοντας το 30% των συνολικών ψήφων.

 

Η Aprilia RSV4 έκανε το ντεμπούτο της στο SBK παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2009. Οδηγήθηκε από τον Max Biaggi, κέρδισε μια νίκη και εννέα θέσεις στο βάθρο και κατέγραψε την υψηλότερη ταχύτητα που έκανε ποτέ μοτοσυκλέτα Superbike σε αγώνα: 329 km/h στη πίστα της Monza.

Επόμενο άρθρο »

Η LighTech ντύνει τις "naked " μοτοσυκλέτες

« Προηγούμενο άρθρο

Συνεργασία Σπ. Η. Αλεξόπουλος ΕΠΕ με Lightech

Χορηγοί