• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
NSF Academy: Ποιος είδε τον NOTIS και δεν φοβήθηκε!
Ο μικρότερος των οδηγών της Hellas NSF Academy, κάνει ρεκόρ πίστας!
Νέα 27/03/2010 - 21:05

 

Στον Άγιο Κοσμά, στην γνωστή πίστα καρτ, όσοι βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 27 Μαρτίου, έγιναν μάρτυρες της εξέλιξης που έχουν κάνει οι πρώτοι τρεις οδηγοί της Hellas NSF Academy και εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από τον 10χρονο Νότη Παπαπαύλου, που όχι μόνο ήταν ο ταχύτερος, όχι μόνο έκανε νέο ρεκόρ πίστας, αλλά και κέρδισε την άτυπη κόντρα με Πρωταθλητή Ταχύτητας!

 

Ποιος είδε τον «NOTIS», όπως χαρακτηριστικά γράφει πίσω η ολόσωμη αγωνιστική του φόρμα της MBW και δεν θαύμασε τον τρόπο με τον οποίο στρίβει, με την Honda NSF100, τον τρόπο που επιταχύνει, τα ωραία κατεβάσματα ταχυτήτων, το πλάγιασμα με τα γόνατα στην άσφαλτο και τα κοντά χεράκια του να χειρίζονται με ακρίβεια και χωρίς φόβο το γκάζι και το φρένο.

Σε μια αριστερή στροφή να ντριφτάρει την μοτοσυκλέτα του με 3η στο κιβώτιο, στην προσπάθειά του να κρατηθεί μπροστά από τον Άλεξ Παπαγεωργίου, τον Πρωταθλητή Ελλάδας, που μέχρι σήμερα είχε το ρεκόρ πίστας με 36’’60.

 

Στην άτυπη κόντρα τους διάρκειας 7 γύρων, ο Νότης και ο Άλεξ είχαν σταθερό γυρολόγιο κάτω από τα 37 δευτερόλεπτα και μάλιστα στον τελευταίο γύρο ο Νότης σημείωσε το εκπληκτικό 36’’59!, που είναι το νέο ρεκόρ πίστας.

«Δεν το πίστευα, το πως έστριβε ο μικρός, είναι αυθεντικό ταλέντο», είπε ο Έλληνας Πρωταθλητής των Supersport 600. «Άντεξε στην συνεχή πίεση και όταν προσπάθησα στη 2η στροφή της πίστας να τον περάσω, μου έκλεισε την πόρτα! Είναι εκπληκτικός», συνέχισε, απηχώντας τη γνώμη όλων των παρευρισκομένων.

 

Ο Νότης φανερά χαρούμενος, άκουσε με προσοχή τις συμβουλές του δασκάλου της Ακαδημίας, Αντώνη Αντωνιάδη και του αφιέρωσε το ρεκόρ.

Ο μικρός Παπαπαύλου ετοιμάζεται με τη βοήθεια όλων, για τους αγώνες του NSF Junior Trophy, που γίνεται στην Ιταλία και περιλαμβάνει εκτός από μια επίσημη προπόνηση, 5 αγώνες σε πίστες καρτ της γειτονικής χώρας.

 

Την προσπάθεια της Hellas NSF Academy υποστηρίζει η HONDA ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ, η Honda Κουτσουμπός, το Karting Center Αγ. Κοσμά των Άλκη και Νίκου Νικολούζου, η Tech Shape με τις φόρμες – γάντια – μπότες της MBW, τα κράνη KBC, τα ελαστικά Peristeras, τα αντικλεπτικά KENTALL και την όλη υπόθεση συντονίζει το περιοδικό MotoGP World.

Επόμενο άρθρο »

NSF Academy: «SERGIOS», ο τέλειος!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez test Moto2: O Elias σε καλό δρόμο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα