• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
NSF Academy: «RIKOS» ο μεθοδικός
Πρόκειται για τον Πρωταθλητή των αγώνων mini-moto, που είναι ο πιο «εγκεφαλικός» από τους τρεις μαθητές
Νέα 28/03/2010 - 21:04

 

Μπορεί ένα παιδί στα 14 του, στις αρχές της εφηβείας του, να είναι συγκεντρωμένο και με αυστηρή αυτοπειθαρχία να προσεγγίζει τους στόχους του με εκπληκτική μεθοδικότητα; Μπορεί, όταν πρόκειται για τον Θοδωρή Θωμαϊδη, τον «Rico», όπως λέει η δερμάτινη αγωνιστική του φόρμα.

Πρόκειται για τον Πρωταθλητή των αγώνων mini-moto (που δυστυχώς σταμάτησαν πριν 2 χρόνια), για ένα καλό μαθητή στο Γυμνάσιο, που θα δώσει και για το πρώτο του δίπλωμα στα Αγγλικά, που ασχολείται με τους υπολογιστές και το internet και παράλληλα είναι ο πιο «εγκεφαλικός» από τους τρεις μαθητές της Hellas NSF Academy.

Είναι μαζί και ο πιο ψηλός, γεγονός που δεν βοηθάει στο να βολευτεί πάνω στις μικροσκοπικές μοτοσυκλέτες Honda NSF100, όμως εκείνος έχει προσαρμόσει το στυλ του και συνεχώς βελτιώνει τους χρόνους του μέσα στην πίστα. Άλλωστε ήταν ο πρώτος που «έξυσε» την άσφαλτο με τα ειδικά πλαστικά που υπάρχουν σε κάθε αγωνιστική φόρμα.

 

Μετά από κάθε σετ γύρων στην πίστα, είναι ο πρώτος που παίρνει το μπλοκάκι του και σημειώνει τις παρατηρήσεις του, για να τις συζητήσει αργότερα με τον προπονητή Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος έχει επιβάλλει στρατιωτική πειθαρχία στην ομάδα, απαραίτητη για να υπάρχει πρόοδος.

Λόγω ηλικίας ο μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή στα προκριματικά του Red Bull Rookies Cup, που θα γίνουν τον Αύγουστο ή στις αρχές Σεπτεμβρίου σε κάποια ευρωπαϊκή πίστα, που θα ανακοινωθεί σύντομα. Από κει και πέρα, εφόσον επιτύχει θα μπει στο χώρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τη σειρά των αγώνων που γίνονται μαζί με το MotoGP.

Eίναι τόσο μεθοδικός που νομίζουμε ότι θα τα καταφέρει!

Επόμενο άρθρο »

NSF Academy: «SERGIOS», ο τέλειος!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test Μοto2: O Takahashi ταχύτερος την 2η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ