• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης στο FIM CEV REPSOL
Μετά από ελληνική συλλογική προσπάθεια
Νέα 08/03/2021 - 19:42

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιωτης θα μας εκπροσωπήσει στην Ισπανία στο FIM CEV REPSOL και συγκεκριμένα στην κατηγορία EUROPEAN TALENT CUP  η οποία είναι η ποιο ανταγωνιστική κατηγορία παγκοσμίως με συμμετοχές 56 αθλητών από όλο τον κόσμο με μοτοσυκλέτες HONDA NSF250R.

 Θα γίνει ο πρώτος Έλληνας οδηγός που συμμετέχει σε αυτό τον θεσμό όπου έχει συμμετοχές από όλο τον κόσμο και θεωρείτε παγκόσμιο πρωτάθλημα JUNIOR καθώς διοργανώνετε από την DORNA που διοργανώνει το MOTO GP και το WSBK.

 Για πρώτη φορά λοιπόν ένας Έλληνας οδηγός θα συμμετέχει σε έναν τέτοιο θεσμό και μάλιστα με κεντρικό χορηγό της ομάδας μια ελληνική εταιρία και αυτή δεν είναι άλλη από την DNA High Performance Filters μια ελληνική εταιρία παραγωγής 100% στην Ελλάδα φίλτρων αέρα για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα με εξαγωγές σε όλο τον πλανήτη. Η ομάδα λέγεται DNA-FIFTY MOTORSPORT με κεντρικό χορηγό την DNA η οποία στηρίζοντας την προσπάθεια του Έλληνα οδηγού σε συνεργασία με την ισπανική ομάδα FIFTY MOTOSPORT και με προπονητές της ομάδας δύο καταξιωμένους οδηγούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος MOTO GP τον Marco Ramirez και τον Alex Debon θα προσπαθήσουν για το όνειρο ολόκληρης της Ελλάδας ώστε κάποια στιγμή να φτάσει οδηγός στα MOTO GP.

 Την ελληνική αυτή προσπάθεια στηρίζουν ως χρυσοί χορηγοί:

ΟΜΙΛOΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ αποκλειστικός εισαγωγέας των οχημάτων HONDA.

KOULLIAS GROUP αλυσίδα ξενοδοχείων στο νησί της Κω.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ARGO με πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

HONDA ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ κατάστημα πώλησης μοτοσυκλετών στην Κω.

BLUE STAR FERRIES ναυτιλιακή εταιρία.

MOTOMARKET αποκλειστικός εισαγωγέας σε ένδυση υπόδηση και εξοπλισμό αναβάτη με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Αθήνα.

TSUBOSS RACING μια 100% ελληνική κατασκευαστική εταιρία φρένων και δισκοπλακας για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα με εξαγωγές παγκοσμίως.

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας:

ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ-KOSNEWS24-KOSTODAY-AEGEANEWS-BIKERSPIRIT-MGP-BIKEIT-RADIO PROTO-MOTO@BIKETV-MOTOMAG-RADIO CITY93-RADIO EKFRASI-KOSTV.

 

 Σε μια ελληνική συλλογική προσπάθεια θα βρίσκονται και όλοι οι υπόλοιποι χορηγοί που αναγράφονται στα Banners στηρίζοντας τον Έλληνα οδηγό σε μια δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο.

 Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στης 6 καλύτερες πίστες του παγκοσμίου με συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Estoril, Ricardo Tormo, Cataluna, Algarve, Aragon, Jerez.

 Ξεκινώντας από της 25 Απριλίου και τελειώνοντας στης 7 Νοεμβρίου.

 Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιωτης βρέθηκε στης παρακάτω εγκαταστάσεις:

DNA,ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΚΑΚΗ,ARGO,KOULLIAS GROUP,MOTOMARKET για της ανάγκες φωτογράφισης των χορηγών του και μας είπε:

 Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μου που κάτω από αντίξοες συνθήκες όλη η Ελλάδα ενώθηκε και μου δίνουν τη δυνατότητα με τη στήριξη τους να συμμετέχω σε αυτόν το θεσμό που για εμένα πριν λίγο καιρό φάνταζε άπιαστο όνειρο δίνοντας μου μεγάλη δύναμη και ελπίδα ώστε να συνεχίσω να κυνηγάω τους στόχους μου.

Εμείς να ευχηθούμε με τη σειρά μας καλή επιτυχία στο δικό μας ελληνόπουλο και υποσχόμαστε να σας ενημερώνουμε για της αγωνιστικές του εξελίξεις.

Επόμενο άρθρο »

351.7χλμ/ώρα για τον Zarco

« Προηγούμενο άρθρο

Ημέρα της Γυναίκας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα