• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
NSF Academy: «SERGIOS», ο τέλειος!
Πρόοδος και άψογο οδηγικό στυλ, για τον Σέργιο Πέτρου
Νέα 28/03/2010 - 21:07

 

Ο Άλεξ Παπαγεωργίου Πρωταθλητής Ελλάδας στην Supersport 600, έκανε ένα άτυπο αγώνα με τον μεσαίο ηλικιακά της Hellas NSF Academy και εντυπωσιάστηκε από την πρόοδο του Σέργιου Πέτρου, ο οποίος όπως είπε, «κάθεται πολύ σωστά πάνω στην μοτοσυκλέτα».

Ακολουθώντας τον από πολύ κοντά και πιέζοντάς τον σε κάποια σημεία της πίστας, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι το στυλ του είναι φανταστικό και ότι έχει την πιο σωστή στάση σώματος από τους τρεις οδηγούς. Πατάει στα μαρσπιέ με τις μύτες των ποδιών, έχει πολύ καλό κοντρόλ της μοτοσυκλέτας και είναι ιδιαίτερα μαχητικός.

 

Ο 13χρονος Σέργιος μπορεί να δείχνει ο λιγότερο κινητικός εκτός πίστας, μπορεί να δέχεται κριτική για τη διατροφή του (αφού ακόμη του αρέσουν τα chips και άλλα τέτοια ανθυγιεινά), αλλά μέσα από το κράνος της KBC το μυαλό του είναι στη βελτίωση των γραμμών του και στο να ξεκολλήσει επιτέλους από την υπερβολική χρήση της 2ης ταχύτητας που συχνά μπαίνει στους κόφτες.

Η Honda NSF100 θέλει «άπλωμα» στην οδήγηση και είναι το επόμενο σημείο στο οποίο θα δουλέψει με τον προπονητή Αντώνη Αντωνιάδη.

 

Στόχος του φέτος να είναι και αυτός υποψήφιος στα προκριματικά του Red Bull Rookies Cup, μαζί με 200 άλλους οδηγούς από όλον τον κόσμο. Με λίγο προσεκτικότερη διατροφή και με την καλή ψυχολογία στο συναγωνισμό, μπορεί να τα καταφέρει!

 

Την προσπάθεια του Σέργιου και της Hellas NSF Academy υποστηρίζει η HONDA ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ, η Honda Κουτσουμπός, η Tech Shape με τις φόρμες – γάντια – μπότες της MBW, τακράνη KBC, τα ελαστικά Peristeras και την όλη υπόθεση συντονίζει το περιοδικό MotoGP World.

Επόμενο άρθρο »

Kevin Schwantz School in Europe

« Προηγούμενο άρθρο

NSF Academy: «RIKOS» ο μεθοδικός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα