• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha παρουσίασε την επετειακή Μ1 των 60 χρόνων!
Νέα 10/03/2021 - 20:23

Ο Cal Crutchlow από σήμερα και για όλες τις ημέρες του τεστ οδηγεί μια YZR-M1 με τα εκπληκτικά επετειακή χρώματα της Yamaha, για να γιορτάσει τα 60 χρόνια στα Grand Prix! 

Τα ασπρο-κόκκινα χρώματα επιλέχθηκαν για να θυμίζουν την πρώτη είσοδο της Yamaha Motor Co., Ltd. και ως φόρος τιμής στους οδηγούς του παρελθόντος και του παρόντος της Yamaha.

Για τα 60 χρόνια της αγωνιστικής της παρουσίας στα Grand Prix η Yamaha θα οργανώσει και άλλες εκδηλώσεις μέσα στο 2021 και αν όλα πάνε καλά στον τελευταίο Αγώνα της χρονιάς, αυτά θα είναι τα χρώματα με τα οποία θα τρέξουν οι εργοστασιακοί οδηγοί.

Hiroshi Ito – Γενικός Διευθυντής, Motorsports Development Division:

"Θα επιθυμούσαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας στους οπαδούς μας, τους χορηγούς μας και τους προμηθευτές μας για την υποστήριξή τους και το σταθερό πάθος και στους πολλούς οδηγούς που έκαναν αυτά τα επιτεύγματα μαζί μας στη διάρκεια των 60 χρόνων της συμμετοχής μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

"Τα επετειακά χρώματα των 60 χρόνων WGP στην YZR-M1 σημαίνουν την αφοσίωσή μας στο να έχουμε ένα μοναδικό πάθος, να πιστεύουμε στα motorsports, και να προσφέρουμε τον ενθουσιασμό στον κόσμο. Παρακαλώ ακολουθήστε μας στην πρόκληση της διεκδίκησης του Τίτλου το 2021.”

Επόμενο άρθρο »

Ο Miller 1ος την 1η μέρα των Δοκιμών 2

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Test Ημέρα 1: Οι χρόνοι στις 19:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα