• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Max Racing Team
Με μοτοσυκλέτες της Husqvarna και φέτος
Νέα 19/03/2021 - 16:16

Η Husqvarna και η Max Racing Team ετοιμάζονται για μία ακόμα αμφίρροπη και γεμάτη μάχες σεζόν στην κατηγορία της Moto3. Οι πρώτοι Αγώνες θα γίνουν στο Κατάρ, αρχής γενομένης από το επόμενο Σ/Κ, ενώ θα ακολουθήσει το GP της Πορτογαλίας. Η Max Racing Team θα ριχτεί στη μάχη με τους Romano Fenati και Adrian Fernandez. Ο πρώτος έδωσε στην Husqvarna την μία και μοναδική της νίκη στον περσινό αγώνα του Misano. Ο πιο έμπειρος και επιτυχημένος αναβάτης της Moto3 (με 12 νίκες και 25 βάθρα) θα αποτελέσει την ελπίδα της ομάδας για την κατάκτηση του Τίτλου φέτος.

«Είμαστε και πάλι εδώ, για τη δεύτερή μας χρονιά με την Husqvarna», έλεγε ο Fenati. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσουμε και πάλι. Η Losail έχει καλή δομή και χάραξη που μου αρέσει. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά με την ομάδα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Adrian Fernandez θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα φέτος, έχοντας αγωνιστεί όμως στο πολύ δύσκολο και απαιτητικό Πρωτάθλημα της Moto3 Ισπανίας (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior). Οι δυνατότητές του είναι μεγάλες και θα χρησιμοποιήσει την πρώτη χρονιά σαν περίοδο εκμάθησης.

«Είναι μια σημαντική χρονιά για μένα και θέλω να μάθω όσο το δυνατόν πιο πολλά. Η Losail θα είναι νέα πίστα για μένα. Είμαι χαρούμενος με τη μοτοσυκλέτα μέχρι στιγμής και με τη σχέση μου με την ομάδα. Νομίζω ότι θα τα πάμε καλά και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Οι Husqvarna των Fenati και Fernandez στην Moto3!

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Ο Dovi στην Aprilia;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα