• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Test Moto3™: O McPhee 1ος στο Κατάρ
Νέα 20/03/2021 - 22:38


 

#QatarTest

H 2η ημέρα του Επίσημου Τεστ της Moto3™ τελείωσε με τον βετεράνο της κατηγορίας, τον Σκωτσέζο John McPhee (Petronas Sprinta Racing) στην κορυφή της κατάταξης με τρία δέκατα διαφορά από τον Dennis Foggia (Leopard Racing) και τον Andrea Migno (Rivacold Snipers Team) να ακολουθεί ένα δέκατο πιο πίσω. 

Ο δυνατός αέρας αρχικά είδε λίγους αναβάτες στην πίστα, αλλά αργότερα ο McPhee έγραψε 2:05.286, παρά μια μικρή ανώδυνη πτώση που είχε στην πορεία. 

Ο νικητής του 2020 Red Bull MotoGP Rookies Cup, ο Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo) ήταν δυνατός και την πρώτη μερα την Παρασκευή, αλλά σήμερα έκανε ένα ακόμη βήμα και ανέβηκε στην 4η θέση! Δυνατός και ο επίσης rookie, Izan Guevara (GasGas Gaviota Aspar Team), που επίσης έρχεται από το γνωστό θεσμό της Red Bull.

Ο Filip Salač (Rivacold Snipers Team) ήταν 5ος 0.070 πίσω από τον Acosta, με τους Carlos Tatay (Avintia Esponsorama Moto3), Kaito Toba (CIP Green Power), Jeremy Alcoba (Indonesian Racing Gresini Moto3) πίσω του. Ο Romano Fenati (Sterilgarda Max Racing Team) κράτησε την Husqvarna στη δεκάδα με την 9η θέση, ενώ ο Izan Guevara πήρε τελικά την 10η θέση. 

Sergio Garcia, Ayumu Sasaki (Red Bull KTM Tech 3), Darryn Binder (Petronas Sprinta Racing), Niccolo Antonelli (Avintia Esponsorama Moto3), Xavier Artigas (Leopard Racing), ήταν επίσης πολύ γρήγοροι.

 

John McPhee (Petronas Sprinta Racing)
John McPhee (Petronas Sprinta Racing)
Dennis Foggia (Leopard Racing)
Dennis Foggia (Leopard Racing)
Andrea Migno (Rivacold Snipers Team)
Andrea Migno (Rivacold Snipers Team)
Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo)
Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo)

Επόμενο άρθρο »

Test Moto2™: O Vierge 1oς με τους 6 πρώτους σε 0.089

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Οι Husqvarna των Fenati και Fernandez στην Moto3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα