• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεμένο ...σε δένει με τη ζωή!
Καμπάνια Οδικής Ασφάλειας
Νέα 21/03/2021 - 15:25

Αν έχετε προσέξει τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του MotoGP, ο Έλληνας παρουσιαστής της μεγάλης κατηγορίας, ο Δημήτρης Διατσίδης, τελειώνοντας κάθε μετάδοση δίνει τη δική του προτροπή: 

«οι μοτοσυκλετιστές φοράμε το κράνος μας δεμένο, γιατί αυτό μας δένει με τη ζωή!»

Ας το θυμόμαστε λοιπόν αυτό πάντα, όταν ανεβαίνουμε στη μοτοσυκλέτα μας, ειδικά αν είμαστε βιαστικοί ή αν εκείνη την ώρα κάνουμε και κάτι άλλο, όπως να απαντήσουμε μια κλίση στο κινητό, ή οτιδήποτε άλλο μας αποσπάει την προσοχή.

Κάποιοι φίλοι που πάντα φορούν κράνος μας έχουν εκμυστηρευτεί ότι 1-2 φορές στη ζωή τους ξέχασαν να δέσουν το κράνος τους και ευτυχώς το κατάλαβαν γρήγορα και σταμάτησαν για να το δέσουν.

Κάποιοι άλλοι κοιτώντας κάποια μοιραία δυστυχήματα πιστεύουν ότι κατά πάσα πιθανότητα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, δεν είχε δεμένο το κράνος, αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το είδαν να φεύγει από το κεφάλι του.

Ξεκινούμε λοιπόν από το MGP.gr μια Καμπάνια Οδικής Ασφάλειας, με σλόγκαν:

 

“Δεμένο ...σε δένει με τη ζωή!”

 

Διαδώστε το μήνυμα αυτό και βάλτε το καλά μέσα στο κεφάλι σας, κάθε φορά που ανεβαίνετε στην αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα. Και εμείς και οι φίλοι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι οικογένειες σας, θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί, να χαιρόμαστε όλοι μαζί την οδήγηση των υπέροχων αυτών δίτροχων κατασκευών!

 

Λίγα δευτερόλεπτα χρειάζονται για να δεθεί σωστά ένα κράνος
Λίγα δευτερόλεπτα χρειάζονται για να δεθεί σωστά ένα κράνος
“Δεμένο ...σε δένει με τη ζωή!”
“Δεμένο ...σε δένει με τη ζωή!”

Επόμενο άρθρο »

Η Ουγγαρία και το MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Test Moto2™: O Vierge 1oς με τους 6 πρώτους σε 0.089

Χορηγοί