• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πίεσα πολύ τα ελαστικά
Το πρόβλημα το ξέρουμε. Όχι τη λύση!
Νέα 29/03/2021 - 10:22

Το πρώτο Grand Prix της χρονιάς για τον Valentino Rossi δεν πήγε όπως θα ήλπιζε ο Ιταλός. Ο Vale δεν έκανε πολύ καλή εκκίνηση και στη συνέχεια μια μικρή επαφή με τον Binder τον έκανε να χάσει μερικές ακόμα θέσεις. Αλλά και στη συνέχεια δεν είχε το ρυθμό για να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

«Σίγουρα περιμέναμε παραπάνω μετά τις κατατακτήριες, αλλά μετά τους πρώτους γύρους είχα πρόβλημα με τα ελαστικά. Το ξέραμε και από τα τεστ. Φαίνεται ότι τα πιέζω πολύ αν και είναι περίεργο αφού είχαμε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Δεν έκανα τον Αγώνα που περίμενα. Το είχαμε εντοπίσει το πρόβλημα και στην προσομοίωση και στα ελεύθερα, αλλά δεν βρήκαμε λύσεις. Δοκιμάσαμε και το σκληρό πίσω ελαστικό, αλλά δεν ήμουν αρκετά γρήγορος κι έτσι πήγα με το μαλακό».

Στη συνέχεια συνεχάρη τον Maverick Vinales. «Συγχαρητήρια γιατί οδήγησε απίστευτα! Καλό ρυθμό είχαν και ο Zarco με τον Pecco». Τον ρώτησαν αν έχει κάποιες ιδέες τώρα για την επόμενη Κυριακή. «Όπως είπα το πρόβλημα είναι με τη φθορά στο πίσω ελαστικό. Κάναμε μια μεγάλη συνάντηση και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο γρήγοροι την επόμενη εβδομάδα. Το θετικό είναι ότι κέρδισε Yamaha. Ο Maverick ήταν εντυπωσιακός κι έκανε φανταστικό Αγώνα. Κι ο Quartararo τα πήγε καλά. Αυτό είναι καλό και θα μας βοηθήσει την επόμενη εβδομάδα».

Επόμενο άρθρο »

Mir: Χτες ήθελα να σπάσω τα πάντα!

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGPWORLD PADDOCK: Επεισόδιο 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα