• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H LCR Honda γιορτάζει 25 χρόνια στα GP
Νέα 02/04/2021 - 12:27
 

Το 2021 είναι ένα ορόσημο για τον Lucio Cecchinello και την ομάδα του στο MotoGP. Η LCR Honda team έκανε το ντεμπούτο της στα 125cc στο GP της Μαλαισίας στο Shah Alam το 1996, και 25 χρόναι αργότερα η ομάδα εξακολουθελί να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Η LCR Honda είναι μεγαλύτερη και πιο έμπειρη παρά ποτέ, αλλά εξακολουθεί να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος με το οποίο ξεκίνησε. 
 
Ένα τέταρτο του αιώνα η LCR Honda Team συμμετέχει στο FIM MotoGP™ World Championship: πρώτα στα 125cc, μετά μπήκε στα 250cc το 2002, πριν μπει στη μεγάλη κατηγορία το 2006. η ομάδα του Cecchinello έκτοτε αγωνίζεται στο MotoGP και το 2019 μπήκε επίσης και στην MotoE.

Lucio Cecchinello

“Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά που υπήρξε μέλος της οικογένειας LCR: οδηγούς, μηχανικούς, προσωπικό της μονάδας φιλοξενίας, διοίκηση, χορηγούς και συνεργάτες. Ο καθένας τους είχε τη συνεισφορά του στην επιτυχία μας, την άνοδο και τη συνέχεια. Μαζί βαδίσαμε έναν μακρύ δρόμο.  
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα συμπεριλάβουμε το επετειακό λογότυπο των 25 χρόνων στην επικοινωνία μας, ένα λογότυπο για το οποίο είμαστε πολύ υπερήφανοι. Δημιουργήσαμε και το hashtag #LCR25, που σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όλη τη χρονιά”.

Επόμενο άρθρο »

Qatar2 MotoGP ΕΔ1: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki: ALL FOR ONE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα