• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar2 Moto3: Acosta o τρομερός!
Απίστευτος ο 16χρονος Ισπανός
Νέα 04/04/2021 - 19:04

Ο Pedro Acosta ήρθε με περγαμηνές από το Red Bull Rookies Cup, όπου πέρυσι κέρδιζε τον ένα μετά τον άλλο όλους τους πρώτες αγώνες, μέχρι που πήρε τον Τίτλο με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο. Αυτή τη φορά ο 2ος της προηγούμενης Κυριακής είχε τα πάντα εναντίον του, αφού λόγω τιμωρίας ξεκινούσε από τα πιτς, δηλαδή με καθυστέρηση 11'' που για τη μικρή κατηγορία είναι διαφορά μη αναστρέψιμη. Όμως ο 16χρονος της KTM είχε άλλη γνώμη και με μια σειρά 10 γύρων στο 2:06 κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς και στον 17ο από τους 18 γύρους, πέρασε πρώτος και μάλιστα προσπάθησε να κάνει διαφορά στον τελευταίο γύρο από τον Darryn Binder (Honda) που έκανε τα πάντα στην τελευταία ευθεία, αλλά τελικά έμεινε στην 2η θέση για 0.039 του δευτερολέπτου. Η νίκη του Acosta είναι τουλάχιστον επιβλητική και ενδεικτική των δυνατοτήτων του rookie που φαίνεται ότι θα γράψει ιστορία!

Στην 3η θέση του Αγώνα τερμάτισε ένας ξαναγεννημένος Nicco Antonelli με την ΚΤΜ της Avintia. Ο οδηγός της Ακαδημίας VR|46 που έτρεξε χάρις στη συνεργασία των ομάδων στο MotoGP, απέδειξε ότι δεν είναι εκτός παιχνιδιού, όπως θεώρησαν αρκετοί πέρυσι, με κάποιες όχι καλές εμφανίσεις.

Ο συμμαθητής του Andrea Migno (Honda) ακολούθησε στην 4η θέση, μπροστά από τον Kaito Toba (KTM), ενώ στην εξάδα μπήκε ένας ακόμη εντυπωσιακός rookie, o Izan Guevara (Gas Gas).

Αρκετές πτώσεις και κτυπήματα, με πιο χαρακτηριστικό τον Alcoba που έπεσε μπροστά από τον McPhee, με τον Σκωτσέζο να μην μπορεί να τον αποφύγει, να πέφτει και μέσα στην αμμοπαγίδα να επιτίθεται στον Ισπανό με κίνηση καράτε! 

Η πτώση
Η πτώση

 

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο:

 

 

Και η μάχη...
Και η μάχη...

Επόμενο άρθρο »

Qatar2 MotoGP Αγώνας: μεγάλη νίκη του Quartararo

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar2 MotoGP Ζέσταμα: ο Zarco 1ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα