• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli : Μίλησα με τον Jarvis
δεν έχω την επίσημη Μ1 λόγω κακοτυχιών
Νέα 03/05/2021 - 09:34

O Franco Morbidelli μετά από ένα κακό ξεκίνημα στους αγώνες του Qatar έφτασε χθες εκεί που όλοι περιμέναμε και πιστεύαμε ότι θα είναι : στο βάθρο. Ο δεύτερος σε βαθμολογία αναβάτης πέρυσι το κατάφερε αυτός οδηγώντας μια μοτοσυκλέτα του 2019 ενώ είναι και ο μόνος αναβάτης της Yamaha που δεν είναι "εργοστασιακός". Όλα αυτά προφανώς εγείρουν το ερώτημα για ποιό λόγο ο Franco δεν έχει αυτή τη στιγμή όλη την βοήθεια που μπορεί να δωθεί από το ιαπωνικό εργοστάσιο.

"Μίλησα με τον LIn Jarvis", αναφέρει ο Ιταλοβραζιλιάνος αναβάτης. "Ήμασταν πολύ ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον. Καταλαβαίνει πως αισθάνομαι αλλά φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι ήταν θέμα κακής τύχης. Το συμβόλαιό μου, η πανδημία, όλα είχαν μια επιρροή. Απλά ελπίχω ότι ό,τι μου πήρε η μοίρα θα μου το δώσει πίσω στο μέλλον".

"Πέρυσι κέρδιζα αγώνες και ήταν τέλεια, αλλά φέτος η δυσκολία έχει αυξηθεί και αυτό το βάθρο είχε μεγαλύτερη σημασία. Δουλεύω σκληρά για να κάνω ό,τι καλύτερο με ό,τι έχω. Είμαι χαρούμενος. Σήμερα (στον αγώνα) έδωσα το 100%, υπήρχαν λίγα φρεναρίσματα που ήμουν σίγουρος ότι θα σταματούσα". 

Για τους επόμενους αγώνες αναφέρει : "Προσπαθώ να απολαύσω το τώρα και να μην σκέφτομαι το μέλλον. Στο MotoGP είναι πάντα δύσκολα, μπορεί σήμερα να είσαι στην κορυφή και αύριο στον πάτο".

Ταπεινός και ήρεμος ο Franco Morbidelli βάζει το κεφάλι κάτω και δουλεύει ασταμάτητα.

"Βασικά δεν είμαι τόσο ήρεμος. θυμώνω και αυτό συμβαίνει συχνά. Αλλά έχω τον Μάνου (Manuel Luccheti, ο βοηθός του) και τον χρησιμοποιώ σαν σάκο του μποξ (γελώντας). Γνωριζόμαστε πολύ καιρό και ξέρει πως να με βοηθάει να ηρεμήσω. Επίσης πίσω στο σπίτι έχω πολλούς φίλους που με βοηθάνε να χαλαρώσω".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Εντυπωσιακό 1-2 για τη Ducati στο Grand Prix της Ισπανίας

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGPWORLD PADDOCK ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα