• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
I. ΚΤΕΟ Πήγασος Rotax MAX Challenge 2021
Η αγωνία του οικοδεσπότη!
4auto 10/05/2021 - 10:15

Αν μιλήσουμε για εκείνη την ώρα του καλέσματος που μεσολαβεί ανάμεσα στην άφιξη και το ''σερβίρισμα''... θα διαπιστώσουμε πως το ποσοστό του άγχους βαραίνει τον οικοδεσπότη...  Το άγχος για την αμήχανη ερώτηση ''τι θα πιείτε;'' που συνοδεύεται πάντα από αμήχανες επίσης απαντήσεις, σχετικά με το ποιος θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τον οικοδεσπότη, ζητώντας ένα περίεργο κοκτέιλ ή το σπάνιο ουίσκι που προτιμά...


Ο πρώτος γύρος του  Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος Rotax MAX Challenge 2021 του επάθλου Rotax Kρήτης διοργανώνεται από το αθλητικό σωματείο Α.Λ.Α.Χ. στα Χανιά. Χαρακτηριστικό πως ο αγώνας αυτός στην Κρήτη είναι ο επόμενος μετά από 17 χρόνια που γίνεται στο νησί. Κι ενώ ο προηγούμενος είχε γίνει στο Ηράκλειο, αυτός θα γίνει στην πίστα ''Pista Park'' των Χανίων! Στις 22 Μαΐου καθ' ομολογίαν σε μία από τις καλύτερες πίστες στην Ελλάδα όπου ο ιδιοκτήτης της, Γιάννης Ανδρουλάκης ετοιμάζει με προσοχή κάθε λεπτομέρεια ώστε η επανεκκίνηση του karting στην Κρήτη να αποτελέσει την απαρχή ενός θεσμού. Έκδηλη λοιπόν η αγωνία του οικοδεσπότη!

 

Ο αγώνας είναι ήδη δρομολογημένος και οι συμμετοχές  παραμένουν ανοικτές (https://www.e-omae-epa.gr/athleteracepart.aspx )μέχρι και την Παρασκευή 14 Μαΐου για όποιον επιθυμεί να λάβει μέρος!

Επόμενο άρθρο »

Πρεμιέρα διαρκούς αναρρίχησης για τον Τζώρτζη Μαρκογιάννη!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου για το IAME Series Greece 2021

Χορηγοί