• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: O Rossi δεν είναι πλέον ο ίδιος...
...η εκρηκτικότητα των νέων οδηγών είναι εκπληκτική
Νέα 18/05/2021 - 22:51

Ο 4ος φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των 250cc και παλιός αντίπαλος του Valentino Rossi, Μax Biaggi, έκανε δηλώσεις για τον αγώνα του Le Mans.

"Οι αγώνες ήταν εκπληκτικοί και χαρακτηρίστικαν από βροχή, κάτι που έκανε τα πλάνα όλων στα MotoGP να αλλάξουν. Η Ducati θριάμβευσε, πρώτη και τρίτη, και είχαμε πολλές πτώσεις, μαζί και ο Marquez, ενώ ήταν πρώτος. Ήταν πολύ κακό γιατί έχει γυρίσει από τραυματισμό. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Το να πέφτεις δεν είναι καλό για το ηθικό σου, αλλά ο πρωταθλητής είναι ακόμα εκεί και , κατά την γνώμη μου, θα μας δώσει μεγάλες στιγμές και πάλι".

Για τον παλό του αντίπαλο, Valentino Rossi ανέφερε : "Τερμάτισε εντέκατος. Ίσως έχει λύσει κάποια προβλήματα. Δεν είναι πάντα ο συνηθισμένος Rossi. Τώρα υπάρχουν πολλοί νέοι, γρήγοροι αναβάτες, όλοι μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου. Σε μια στιγμή είσαι από πρώτος. όγδοος", ανέφερε ο "Ρωμαίος Αυτοκράτορας". "Tα MotoGP έχουν γίνει εντυπωσιακά, Στους αγώνες, η εκρηκτικότητα των νέων αναβατών είναι πάντα θεμελιώδης. Είναι ανεκτίμητη. Υπάρχουν στιγμές που η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο αλλά αυτό δεν γίνεται πάντα".

O Max Biaggi είχε κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα των 250cc από το 1994 μέχρι και το 1997 και έχει ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στην μεγάλη κατηγορία τρεις φορές στην δεύτερη θέση (στα 500cc το 1998 και το 2001 και στα MotoGP το 2002).

Επόμενο άρθρο »

Νίκες και θέσεις στο βάθρο για τους αθλητές με Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

3ος ο Παντελεάκης στο Misano

Χορηγοί