• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας 2022, Qatar
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικός Αγώνας στο Misano για τον Γιάννη Περιστερά
Νέα 21/05/2021 - 13:33

Ο 2ος γύρος του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV έγινε στην πίστα του Misano, στην περιοχή του Ρίμινι. Ο 15χρονος Πρωταθλητής Ελλάδας Γιάννης Περιστεράς συμμετείχε με την ομάδα Team Roc 'n' DeA και οδήγησε την Yamaha R3 του στην κατηγορία Supersport 300, με 39 ακόμη αγωνιζόμενους από δέκα διαφορετικές χώρες.

Ο Γιάννης Περιστεράς ξεκίνησε με ατυχίες τις δοκιμές, καθώς στις Κατατακτήριες 1 έκανε μόλις έναν γύρο και μετά ένας από τους άλλους οδηγούς τον παρέσυρε σε μια πτώση. Στις Κατατακτήριες 2 ένα τεχνικό πρόβλημα με το σύστημα αλλαγής ταχυτήτων (Quickshifter) δεν του επέτρεψε να σημειώσει παρά τον 33ο χρόνο και έτσι να ξεκινήσει τους δύο Αγώνες από πολύ πίσω.

Στη διάρκεια των Αγώνων έδειξε τον καλό του εαυτό και κέρδισε πολλές θέσεις, δίνοντας και κερδίζοντας πολλές μάχες και τελικά τερμάτισε και στον Αγώνα του Σαββάτου και στον Αγώνα της Κυριακής στην 20η θέση. 

Καθώς η συμμετοχή του στο CIV γίνεται ως μέρος της προετοιμασίας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα “Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup 2021”, η συνολική του απόδοση θεωρήθηκε πετυχημένη από την ομάδα, μάλιστα ήταν ο πρώτος από τους τρεις οδηγούς της, ενώ ήταν και η 6η Yamaha R3 της κατάταξης.

 

Άλεξ ντε Άντζελις – ιδιοκτήτης ομάδας Roc 'N' DeA

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του Γιάννη στους δύο αγώνες και βλέποντας την τηλεμετρία του και την οδήγησή του στην πίστα, είμαι σίγουρος ότι αν ξεκινούσε πιο μπροστά στο σχηματισμό εκκίνησης, θα μπορούσε να δώσει τη μάχη για τους βαθμούς κοντά στη δεκάδα. Προσβλέπουμε σε καλύτερα αποτελέσματα στο Ευρωπαϊκό και στους επόμενους Αγώνες του CIV”


 

Γιάννης Περιστεράς – οδηγός Yamaha R3

“To Misano είναι μια ιδιαίτερη πίστα που μου αρέσουν πολύ κάποια κομμάτια της. Η Yamaha R3 μου δούλεψε πολύ καλά στους δύο Αγώνες, αλλά το μπροστά γκρουπ έφυγε με διαφορά, την ώρα που έκανα τις προσπεράσεις και έτσι έχασα την ευκαιρία να πάρω κάποιους βαθμούς και να βελτιώσω τους χρόνους ταχύτερου γύρου. Το μυαλό μου τώρα είναι στο Πανευρωπαϊκό “Yamaha R3 bLU cRU και ελπίζω ότι εκεί δεν θα έχω ατυχίες στις δοκιμές”.


Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Γαλακτοποιήματα Πάτσης, Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, Andeli Moto Touring, Visit Greece, REPSOL Petrolmak S.A., TECNO MOTO Performance, Akrapovic, DNA Filters, SHOEI, KARASSULIS International Transport, SP Spiliotis, Georgopoulos Racing, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, Tsokos Racing, DXL Graphics, Peristeras Tyres, Pirelli – INTRAMOTO.

Τα hashtag για την επικοινωνία του στα social media είναι: #racing4greece #johnperisteras41 #blucruyamaha #yamaharacinghellas #kenoncaffe #legreche #patsisgalaktopoiimata #mouratisgp #repsol #andelitouring #intramoto #akrapovic #dnafilters #technomoto #shoei #ixs #sidi #tzortzopoulosmotofashion #yamahar3 #rise #mgpgr #karassulisinternationaltransport #riderrepairgraphics #ermax #georgopoulosracing #extraproductstasoulis #extremetrackdays #papageorgiou #spiliotis #motogpworldmagazine #lekaredesign #papastavroushops #pipposracing #serrescircuit


 


 

Επόμενο άρθρο »

Cadalora : ο Marquez δεν είναι πλέον μαγικός

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi : Θα αποφασίσω για το αγωνιστικό μου μέλλον στο θερινό διάλειμμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η DUCATI ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ 2022
  • ΝΑΙ, Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ
  • ΙΣΩΣ, Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΔΗΓΟ
  • ΟΧΙ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ QUARTARARO, MARQUEZ, MIR, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΎ ΔΥΝΑΤΟΙ