• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Miller υπέγραψε με την Ducati για το 2022
Ενθουσιασμένος ο Αυστραλός
Νέα 25/05/2021 - 14:04

Η Ducati βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Jack Miller που θα έχει τον Αυστραλό οδηγό να συνεχίζει πάνω στην επίσημη Desmosedici GP της ομάδας Ducati Lenovo Team για το 2022 στο MotoGP World Championship.

Μετά τις νίκες στην Jerez de la Frontera iκαι στο Le Mans, ο Miller είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, μόλις 16 βαθμούς πίσω από τον επικεφαλής, τη στιγμή που η Ducati και η ομάδα Ducati Lenovo Team βρίσκονται στην κορυφή των Πρωταθλημάτων Κατασκευαστών και Ομάδων.  

Jack Miller (#43 Ducati Lenovo Team)
Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να συνεχίσω την περιπέτειά μου με την Ducati Lenovo Team και για την επόμενη σεζόν! Το να φοράς αυτά τα χρώματα είναι μεγάλη τιμή για μένα και το ότι κατάφερα να κερδίσω τους τελευταίους δύο αγώνες με την Desmosedici GP είναι ένα πραγματικό όνειρο! Δεν θα ήταν δυνατό, χωρίς την μεγάλη στήριξη που είχα από την Ducati αι όλη την ομάδα τους τελευταίους μήνες και θέλω να ευχαριστήσω τους Gigi, Paolo, Davide και Claudio για την πίστη τους σε μένα. Τώρα μπορώ να συγκεντρωθώ αποκλειστικά στη φετινή σεζόν. Είμαστε 4οι στη βαθμολογία, όχι μακριά από την κορυφή και το Πρωτάθλημα είναι ακόμη πολύ μακρύ. Θα κάνω το καλύτερό μου για να συνεχίσω αυτή τη θετική τάση και να παλέψω για τον τίτλο. Forza Ducati!”.

Luigi Dall’Igna, Γενικός Διευθυντής Ducati Corse 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να ανακοινώσουμε το ότι θα συνεχίσουμε με τον Miller και το 2022. Στην πρώτη του σεζόν ο Jack έδειξε μεγάλο ταλέντο, επαγγελματισμό και τρομερή αποφασιστικότητα. Κατάφερε να πάρει δύο σημαντικές νίκες σε διαφορετικές συνθήκες, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν. Για μένα είναι ένας από τους οδηγούς που ξέρει καλά να καταλαβαίνει την Desmosedici GP για να παίρνει όλο το πλεονέκτημα της δυναμικής της σε κάθε κατάσταση, όπως δείχνει η πρόσφατη επιτυχία στο Le Mans. Όπως πάντα ο στόχος μας παραμένει ο Τίτλος του Παγκοσμίου και πιστεύουμε ότι με τον Jack και τον Pecco, θα είμαστε ανάμεσα στους κύριους πρωταγωνιστές της μάχης του τίτλου για το 2022”.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi θέλει να κατοχυρώσει τις βελτιώσεις του τεστ στη Jerez, στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Γιατί ο Marquez ανυπομονεί για το Sachsenring;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα