• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: MotoGP ΕΔ2
Ταχύτερος ο Bagnaia
Νέα 28/05/2021 - 16:40

Με έναν εκπληκτικό τελευταίο γύρο, ο Francesco Bagnaia βρέθηκε στην κορυφή των ΕΔ2, με χρόνο 1:46.147. Ο Ιταλός αναβάτης, βρισκόταν σε πιο πίσω σε όλο το session και κατάφερε κατά την τελευταία έξοδο των οδηγών να τερματίσει από έκτος πρώτος.

Πίσω του τερμάτισε ο Alex Rins, o οποίος είχε μια εκπληκτική μέρα (καθώς οι Suzuki συνήθως δεν πάνε καλά στα δοκιμαστικά). Το πρωί στις ΕΔ1 ήταν τρίτος (παρά την έξοδο που είχε) και στις ΕΔ2 ήταν δεύτερος, με χρόνο 1:46.218. Την τριάδα έκλεισε ο εκπληκτικός Franco Morbidelli με χρόνο 1:46.331.

Πίσω τους βρέθηκαν ο Fabio Quartararo (ο οποίος 5 λεπτά πριν το τέλος βρισκόταν σε γρήγορο γύρο που "κόπηκε" από πιο αργούς αναβάτες μπροστά του και έδειξε εμφανώς τον εκνευρισμό του) και ο Brad Binder, ο οποίος βρέθηκε και για λίγο δεύτερος.

Ο Miguel Oliveira (που από νωρίς ήταν στην κορυφή του session μέχρι και σχεδόν το τέλος με χρόνο 1:46.584) αρκέστηκε στην 6η θέση, μπροστά από τον Takaaki Nakagami, που ήταν ο κορυφαίος αναβάτης για την Honda. Στην 8η θέση τερμάτισε ο Aleix Espargaro ενώ την δεκάδα έκλεισαν ο Jack Miller και ο Johann Zarco.

Ο Valentino Rossi είχε δύο εξόδους στην πρώτη στροφή και τελικά έμεινε στην 21η θέση, ενώ ο Marc Marquez ήταν 12ος.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα