• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto2 Αγώνας
Πρώτος ο Gardner! - 1-2 για την ΚΤΜ
Νέα 30/05/2021 - 14:55

Ο αγώνας της Moto2, ξεκίνησε σε βαρύ κλίμα, καθώς μόλις είχαν επιβεβαιωθεί τα νέα για τον θάνατο του αναβάτη της Moto3, Jason Dupasquier, με τον συμπατριώτη του, Thomas Luthi να αποφασίζει να απέχει από τον αγώνα.

Πρώτος έστριψε ο Raul Fernandez, ενώ κατά πόδας τον ακολουθούσαν οι Remy Gardner, Tony Arbolino, Sam Lowes και Fabio DiGiannantonio. Μόλις στον πρώτο γύρο, ο Lorenzo Dalla Porta έπεσε στην πρώτη στροφή, ενώ ο Augusto Fernandez είχε πτώση στην 10η στροφή και εγκατέλειψε. Την ίδια τύχη είχε και ο Lorenzo Bladasarri στον τρίτο γύρο.

Ο Raul Fernandez ξέφυγαν γρήγορα σχεδόν ένα δευτερόλεπτο μακρυά από τον Sam Lowes, ο οποίος με την σειρά του ήταν 1 δευτερόλεπτο μακρυά από τους Fabio DiGiannantonio και Marco Bezzechi.

Λίγους γύρους μετά, ο Fernandez είχε ξεφύγει, ενώ ο Lowes έφτασε και προσπέρασε τελικά τον Remy Gardner με μερικές εναλλαγές μεταξύ τους. Με 9 γύρους να απομένουν, ο Fabio DiGiannantonio έπεσε από την 4η θέση, στην 15η στροφή ενώ ο Lowes και ο Gardner άρχισαν να μειώνουν την διαφορά τους από τον Raul Fernandez. 

6 μόλις γύρους πριν το τέλος, ο Sam Lowes έχασε το μπροστινό στην 8η στροφή και βρέθηκε στο έδαφος από την 2η θέση, κάτι το οποίο τον απογοήτευσε πλήρως, κρίνοντας από την γλώσσα του σώματος. 

Αυτό έφερε στην δεύτερη θέση τον Remy Gardner, ο οποίος άρχισε να κυνηγά τον Raul Fernandez. Στον τελευταίο γύρο, κατάφερε να τον προσπεράσει και ο Ισπανός αναβάτης δεν μπόρεσε να απαντήσει. Την γραμμή του τερματισμού διέσχισαν με διαφορά μόλις 0,014 με τον Αυστραλό αναβάτη να παίρνει την πρώτη του νίκη για φέτος.

Πιο πίσω, μαινόταν μια μάχη για την τρίτη θέση, μεταξύ του Marco Bezzechi και του Joe Roberts. Τελικά την γραμμή του τερματισμού πέρασε πρώτος ο Joe Roberts και το πανηγύρισε δεόντως. Δυστυχώς για αυτόν, στον τελευταίο γύρο ξεπέρασε τα όρια της πίστας, κάτι που επέφερε ποινή και χάρισε την τρίτη θέση στον Marco Bezzechi, αφήνοντας τον Roberts τέταρτο.

O Joe Roberts ενημερώνεται για την ποινή του και το γεγονός ότι δεν κέρδισε το βάθρο

Πέμπτος ήταν ο Marcel Schrotter, μπροστά από τον Ai Ogura. O Tony Arbolino τερμάτισε στην 7η θέση μπροστά από τον Cameron Beaubier, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Hafizh Syahrin (η πρώτη φορά που παίρνει βαθμούς σε δύο συνεχόμενους αγώνες από το 2017) και ο Stefano Manzi.

 

Επόμενο άρθρο »

Το κράνος του Pol Espargaro για τον Dupasquier

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα