• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η πτώση ήταν ότι χειρότερο αλλά ταυτόχρονα και θετικό
Νέα 31/05/2021 - 21:32

Χθες, μόλις στον δεύτερο γύρο του αγώνα και ενώ οδεύαν στην τρίτη στροφή, ο Marc Marquez και ο Brad Binder είχαν επαφή με αποτέλεσμα να πέσει ο Marquez και να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Από πλευράς του ο Νοτιοαφρικανός αναβάτης (που τελικά τερμάτισε πέμπτος) δήλωσε: "Οδήγησα με τον αερόσακό μου ανοιγμένο για έναν ολόκληρο γύρο και όλοι ξέρουν ότι, με τον αερόσακο ανοικτό, με το ζόρι μπορείς να αναπνεύσεις, δεν μπορείς να κουνηθείς πολύ πάνω στην μοτοσυκλέτα. Ήταν πολύ δύσκολο να γειίρω, να κουνηθώ, να σηκώσω τα χέρια μου μπαίνοντας στις στροφές. Και το πιο δύσκολο ήταν να σκύψω (πίσω από το φέρινγκ) και όταν δεν μπορείς να κρυφτείς από τον αέρα στα 350 χ.α.ω., το κράνος σου έρχεται κάποια εκατοστά πιο κοντά στο πρόσωπό σου".

"Δεν τον είδα, νόμιζα ότι ήταν πιο πίσω και όταν αλλάξαμε κατεύθυνση, ακουμπήσαμε και έπεσα", δήλωσε ο Marc Marquez. ¨Αυτό ήταν το χειρότερο, γιατί χρειάζομαι γύρους, χρειάζομαι χιλιόμετρα πάνω στην μοτοσυκλέτα. Ευτυχώς έπεσα μόνο εγώ. Ήταν ένα περιστατικό αγώνα και αν κάποιος ευθύνεται, αυτός είμαι εγώ".

Παρά το αρνητικό ενός ακόμα αγώνα χωρίς τερματισμό, o Marquez βλέπει την θετική πλευρά.

"Συνήθως όταν κάνουμε πολλούς γύρους στην σειρά υποφέρω στο δεξί χέρι. Εδώ (στο Mugello) δεν το  κούρασα γιατί έκανα μόνο 1,5 γύρο, Αυτό θα είναι θετικό για την Βαρκελώνη αλλά σε κάθε περίπτωση θα δούμε εκεί, γιατί είναι μια πίστα στην οποία δυσκολευόμαστε πολύ, ιστορικά δεν είναι πολύ καλή πίστα για εμάς".

"Αυτό το Σαββατοκύριακο μάθαμε πολλά, νοιώθω ότι κάναμε ένα βήμα και αυτό είναι το σημαντικό".

Επόμενο άρθρο »

Ανανέωσε ο Brad Binder!

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGPWORLD PADDOCK ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 - 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα