• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto2 ΕΔ2
Πρώτος ο Raul Fernandez - 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo
Νέα 04/06/2021 - 17:28

Με τις ΕΔ2 συμπληρώθηκε η πρώτη μέρα του αγωνιστικού τριημέρου στη Βαρκελώνη. Η διαφορά αυτού του session με τα υπόλοιπα της ημέρας είναι ότι δεν σημειώθηκαν μεγάλες αλλαγές κατά το τελευταίο πεντάλεπτο. Αντίθετα, ο Raul Fernandez έκανε χρόνο 1:43.687 κατά την μέση του session και διατηρήθηκε με αυτόν στην κορυφή μέχρι το τέλος.

Δεύτερος ήταν ο Remy Gardner, κάνοντας το 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo και δείχνοντας έμπρακτα και πάλι ότι αξίζει το συμβόλαιο που υπέγραψε προ τριών ημερών. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Sam Lowes, μπροστά από τον ομόσταυλό του ,Augusto Fernandez, o οποίος ήταν ο ταχύτερος κατά τις ΕΔ1, είχε πτώση στα αρχικά στάδια των ΕΔ2 αλλά ανέκαμψε και πήρε την τέταρτη θέση. Την πεντάδα έκλεισε ο Xavi Vierge.

Ο Marco Bezzechi (του οποίου η αριστερή πλευρά του πλαισίου έσπασε κατά την διάρκεια του session) έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Ai Ogura και τον Aron Canet.

Ένατος ήταν ο νικητής της Jerez, Fabio Di Giannantonio, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Γερμανός, Marcel Schrotter.

Οι ΕΔ2 σημαδεύτηκαν από πτώσεις, καθώς οι Augusto Fernandez, Joe Roberts, Somkiat Chantra, Jorge Navarro, Alonso Lopez και Piotr Biesiekirski, βρέθηκαν στις αμμοπαγίδες της Καταλονίας, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.

 

Η στιγμή που ο Marco Bezzechi συνειδητοποιεί ότι το πλαίσιό του έχει σπάσει

Επόμενο άρθρο »

Θετικό ξεκίνημα για τον Περιστερά στην Vallelunga

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα