• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικό ξεκίνημα για τον Περιστερά στην Vallelunga
2oς στις Ελεύθερες Δοκιμές
Νέα 04/06/2021 - 20:11

Ο Γιάννης Περιστεράς #John41 ξεκίνησε με το δεξί τον 2ο Αγώνα της χρονιάς για το Πρωτάθλημα CIV - Coppa Italia στην πίστα της Vallelunga στην κατηγορία Yamaha R3. Ο Έλληνας οδηγός που βρίσκεται στην πίστα με τον προπονητή του Λευτέρη Πίππο και συμμετέχει με την ομάδα των Πρωταθλητών Massimo Roccoli & Alex De Angelis, "Team Roc 'N' DeA", πήρε την 2η θέση ανάμεσα στους 35 συμμετέχοντες, με πρώτο τον Diego Pallantino που συμμετέχει με την ίδια ομάδα. 

Η Ελληνική συμμετοχή χρησιμοποίησε ελαφρώς μεταχειρισμένα λάστιχα, ώστε αύριο στις Κατατακτήριες και στους 2 Αγώνες του Σαββατοκύριακου να χρησιμοποιήσει τα νέα ελαστικά της Pirelli. 

Η συμμετοχή αυτή είναι μια προπόνηση για τον 1ο Αγώνα της χρονιάς για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Yamaha R3 blue cru που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Μιζάνο.

Ο Άλεξ Ντε Άντζελις ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση και των δύο οδηγών της ομάδας και ο Λευτέρης Πίππος θεωρεί ότι ο οδηγός του ήταν απόλυτα σωστός σε ό,τι είχαν σχεδιάσει για τις πρώτες αυτές δοκιμές, χωρίς να κάνει κάνενα λάθος και χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα, με δεδομένο ότι η προσοχή είναι στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό! 

 

 

Alex De Angelis - Jonh41 Peristeras
Alex De Angelis - Jonh41 Peristeras
Ο Λευτέρης Πίππος επί τω έργω
Ο Λευτέρης Πίππος επί τω έργω
Γιάννης Περιστεράς
Γιάννης Περιστεράς

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Ευχαριστημένος με το ρυθμό της 1ης μέρας

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto2 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα