• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
5007 θεατές ανά ημέρα στο Μιζάνο
Για το WSBK και τον Γιάννη Περιστερά!
Νέα 09/06/2021 - 11:05

Είναι επίσημο, λέει το δελτίο τύπου της πίστας του Μιζάνο, θα επιτρέπονται 5.007 θεατές κάθε ημέρα το τριήμερο 11, 12 & 13 Ιουνίου στη διάρκεια του Αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  MOTUL FIM Superbike World Championship. 

Φέτος το Μιζάνο γιορτάζει τα 30 χρόνια από τον πρώτο αγώνα SBK που έγινε εκεί στις 4 Αυγούστου του 1991. 

Ο φετινός αγώνας λέγεται “Pirelli Made in Italy & Emilia-Romagna” και είναι ο πρώτος που θα γίνει με θεατές για το MOTUL FIM Superbike World.

“Ευχαριστούμε τον Υπουργό Υγείας Roberto Speranza, για την προσοχή που έδειξαν οι υπηρεσίες στο ντοσιέ μας με τα στοιχεία για την ασφαλή διεξαγωγή του Αγώνα”, είπε ο Andrea Albani, Γενικός Διευθυντής του MWC, “και για τη θετική αξιολόγηση της παρουσίας κοινού. Θα κάνουμε τα πάντα για να δοθεί μέγιστη προσοχή στα πρωτόκολλα ασφαλείας”, συμπλήρωσε ο καλός φίλος του σάιτ και του περιοδικού μας. 

 

Οι θεατές θα χρειάζεται να έχουν:

Είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον SARS-CoV-2, είτε πιστοποιητικό ότι πέρασαν τον Covid-19 τους τελευταίους 6 μήνες, είτε αρνητικό τεστ τελευταίων 48 ωρών, ακόμη και γρήγορο τεστ και όχι υποχρεωτικά μοριακό.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα TicketOne και στο σάιτ της πίστας misanocircuit.com για τις θέσεις: Tribuna A, Tribuna B, Tribuna C & Tribuna Centrale και φαίνεται ότι θα ανοίξουν και οι Τribuna D & Τribuna Brutapela.

 

Έτσι 5007 θεατές ανά ημέρα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τον δικό μας Γιάννη Περιστερά που στις 11 και 12 αγωνίζεται στο Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup 2021, το οποίο γίνεται μαζί με το MOTUL FIM Superbike World Championship.

Ο Γιάννης Περιστεράς στις στροφές του Μιζάνο
Ο Γιάννης Περιστεράς στις στροφές του Μιζάνο

Επόμενο άρθρο »

Χωρίς Ιταλό νικητή στους πρώτους 7 αγώνες

« Προηγούμενο άρθρο

Alpinestars: Η φόρμα του Quartararo δεν είχε θέμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα