• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Ελπίζω το Sachsenring να με βοηθήσει να είμαι πιο ανταγωνιστικός
Νέα 16/06/2021 - 18:36

Αυτή την περίοδο, η Honda πρέπει να εκμετταλευτεί κάθε ευκαιρία ώστε να βγει από την κρίση στην οποία έχει εισέλθει φέτος. Με 7 αγώνες να έχουν ήδη περάσει, καμία Honda δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στο βάθρο. Ο αγώνας του Sachsenring, είναι ένα μέρος όπου η Honda είναι ανίκητη από το 2010, με τον Dani Pedrosa (3 νίκες) και τον Marc Marquez (7 νίκες), να τις εξασφαλίζουν κάθε φορά το ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Το πρόβλημα φέτος είναι ότι ο Marc, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν έχει αναρρώσει ακόμα πλήρως από τον τραυματισμό του. Σίγουρα, οι πιθανότητες να τα πάει καλύτερα στην αγαπημένη του πίστα είναι μεγαλύτερες.

"Μετά το τεστ στη Βαρκελώνη, η εβδομάδα ανάμεσα στους αγώνες πήγε καλά από άποψη ανάρρωσης", δήλωσε ο Marc Marquez. "Σε αυτό το τεστ δουλέψαμε πολύ και τώρα ερχόμαστε στο Sachsenring, μια πίστα στην οποία πάντα απολάμβανα να οδηγώ στο παρελθόν. Φέτος φυσικά ερχόμαστε σε διαφορετική κατάσταση, αλλά ελπίζουμε ότι η δομή της πίστας, θα μας επιτρέψει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από άποψη φυσικής κατάστασης. Ας δούμε τι θα φέρει το Σαββατοκύριακο".

Ο ομόσταυλός του, Pol Espargaro, επίσης πρέπει να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί μέχρι τώρα η μετακίνησή του στην Honda δεν έχει αποδώσει καρπούς.

"Ερχόμαστε στην Γερμανία μετά από μια καλή μέρα τεστ στη Βαρκελώνη", δήλωσε ο Pol. "Μέχρι τώρα η πορεία ήταν δύσκολη, οπότε είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Honda ήταν δυνατή εδώ στο παρελθόν και με ότι βρήκαμε στο τεστ, ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά. Οι διαφορές στα MotoGP είναι πολύ μικρές και μια μικρή βελτίωση μπορεί να βοηθήσει πολύ, ειδικά τα Σάββατα. Μένουν δύο αγώνες μέχρι το καλοκαιρινό διάλειμμα και θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό με θετικό πρόσημο".

 

Επόμενο άρθρο »

Περιστεράς - Παντελεάκης στο ρινγκ!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ελπίζω το Sachsenring να εξελιχθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες μας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα