• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto3 Αγώνας
Εκπληκτική νίκη για τον Pedro Acosta
Νέα 20/06/2021 - 13:31

Ένας αγώνας με πολλές ανατροπές και δράματα άνοιξε την αγωνιστική δράση της Κυριακής στο Sachsenring. Πρώτος έστριψε ο Kaito Toba αλλά προσπεράστηκε αμέσως από τον Tatsuki Suzuki. Από κοντά βρίσκονταν και ο John McPhee, o Filip Salac και ο  Dennis Foggia. O Toba κατάφερε να περάσει μπροστά στα τέλη του πρώτου γύρου. O Darryn Binder, έλαβε ποινή περάσματος από τα pits, λόγω του χθεσινού περιστατικού με τον Jeson και  τελικά κατάφερε να τερματίσει στην 14η θέση, παίρνοντας δύο βαθμούς.

Άδοξα έληξε ο αγώνας για τον Adrian Fernandez, ο οποίος έπεσε στον 3ο γύρο στην πρώτη στροφή. Μπροστά, στην κορυφή κατάφερε να περάσει ο Dennis Foggia, ο οποίος οδήγησε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στην κορυφή. Οι μάχες στην κορυφή ήταν συνεχόμενες και εκτός από τον Foggia, τον αγώνα οδήγησαν ο Pedro Acosta, o Tatsuki Suzuki και ο Kaito Toba. 

O Gabriel Rodrigo βρισκόταν στην πέμπτη θέση, κάνοντας έναν καλό αγώνα, αλλά έπεσε στον 12ο γύρο στην πέμπτη στροφή και εγκατέλειψε. Ο Jaume Masia, εν τω μεταξύ έλαβε ποινή long lap για μια επαφή που προκάλεσε με τον Yuki Kunii, κάτι που επέφερε την πτώση του Kunii. Πτώση είχαν επίσης ο Deniz Öncu, ο οποίος χτύπησε με τον Romano Fenati (για το οποίο τιμωρήθηκε ο Fenati με ποινή long lap) και ο Lorenzo Fellon, ο οποίος πήγαινε πολύ καλά και βρισκόταν μέσα στην δεκάδα. Ο κάτοχος της pole position, Filip Salac, εισήλθε στα pits και εγκατέλειψε.

Μπροστά λόγω αυτών των περιστατικών, οι 10 πρώτοι είχαν αρχίσει να ξεφεύγουν. Ο Jaume Masia, ο οποίος είχε ανακάμψει μετά την ποινή του χτύπησε τον Dennis Foggia (που απέφυγε την πτώση) και έπεσε στην πρώτη στροφή με 13 γύρους να απομένουν. Στην ίδια στροφή, ο Fenati είχε έξοδο, καθώς ο Stefano Nepa και ο Ryusei Yamanaka, έπεσαν μπροστά του. Ο Nepa συνέχισε τον αγώνα, αλλά τελικά εισήλθε στα pits και εγκατέλειψε. 

Μετά από αυτά τα περιστατικά , στην κορυφή οι πρώτοι 9 συναγωνίζονταν για την νίκη. 3 γύρους πριν το τέλος βρισκόντουσαν όλοι μέσα σε 9 δέκατα του δευτερολέπτου!

Στον τελευταίο γύρο, πρώτος ήταν ο Acosta, ενώ πίσω του βρισκόταν ο Sergio Garcia, ο Kaito Toba και ο Jeremy Alcoba. Μια λάθος κίνηση του Alcoba, ανάγκασε τον Sergio Garcia να μείνει λίγο πιο πίσω, και λίγο πριν το τέλος, ο Alcoba χρησιμοποίησε την πράσινη γραμμή  λιγο εκτός πίστας και κατάφερε να περάσει στην τρίτη θέση. Την γραμμή του τερματισμού διέσχισε πρώτος ο Pedro Acosta, πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη του για φέτος. Δεύτερος ήταν ο Kaito Toba, ένας εκπληκτικός τερματισμός αν αναλογιστεί κανείς το χθεςσινό του ατύχημα. Την γραμμή του τερματισμού διέσχισε τρίτος ο Jeremy Alcoba, αλλά τιμωρήθηκε με μια θέση γιατί χρησιμοποίησε την πράσινη γραμμή. Μάλιστα ο Alcoba και η ομάδα του διαμαρτυρήθηκαν έντονα με την αρχική άρνηση του αναβάτη να εγκαταλείψει την τρίτη θέση. Τελικά τρίτος ήταν ο Dennis Foggia, που έκανε έναν πολύ καλό αγώνα σήμερα. 

O Dennis Foggia μαθαίνει ότι τελικά είναι στο βάθρο.

Πέμπτος ήταν ο Andrea Migno, μπροστά από τον Niccolo Antonelli. O Sergio Garcia, τελικά πήρε την έβδομη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Tatsuki Suzuki. Ένατος ήταν ο Xavier Artigas, βάζοντας και τις δύο μοτοσυκλέτες της Leopard μέσα στην δεκάδα, την οποία έκλεισε ο Izan Guevara.

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα