• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto2 Αγώνας
Άνετη επικράτηση για τον Gardner - Πτώση ο Fernandez!
Νέα 20/06/2021 - 14:36

Για άλλη μια φορά, ο Remy Gardner έδειξε πόσο ταλαντούχος και πόσο γρήγορος είναι κατακτώντας άνετα την κορυφή στον αγώνα της Γερμανίας. Ο Gardner έστριψε δεύτερος, πίσω από τον ομόσταυλό του, Raul Fernandez και οι δυό τους είχαν ήδη κάνει διαφορά 3 δευτερόλεπτα με τους υπόλοιπους, σε 3 γύρους! Σε εκείνο το σημείο, ο Raul Fernandez έκανε ένα λάθος και έπεσε στην τρίτη στροφή, μην καταφέρνοντας έτσι να κάνει άλλο ένα 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo. 

Η στιγμή που καθόρισε τον νικητή. Ο Raul Fernandez βρίσκεται στην αμμοπαγίδα.

Μετά από αυτό, ο Remy Gardner, ουσιαστικά οδήγησε μόνος του μέχρι το τέλος και τελικά διέσχισε την γραμμή του τερματισμού με 6,1 δευτερόλεπτα διαφορά από τον επόμενο αναβα΄τη. Δεύτερος ήταν ο Aron Canet, ο οποίος ξεκίνησε από πιο πίσω και αφού προσπέρασε τους Vierge, Bezzechi και Di Giannantonio, έκανε έναν μοναχικό αγώνα και τον πλησίασε λίγο στο τέλος ο Marco Bezzechi, που συμπλήρωσε το βάθρο, χωρίς όμως να τον απειλήσει.

Ο Bezzechi είχε προηγουμένως δώσει μάχες για την τρίτη θέση με τον Fabio Di Giannantonio, ο οποίος όμως περιορίστηκε στην τέταρτη θέση. Στον τελευταίο γύρο, είχαμε τρεις πτώσεις, οι οποίες προκάλεσαν ανακατατάξεις. Ο Xavi Vierge ήταν στην έκτη θέση, όταν έπεσε στην πρώτηστροφή, ακολουθούμενος μερικά δευτερόλεπτα μετά από τον Joe Roberts, ο οποίος βρισκόταν στην 11η θέση. Επίσης στον τελευταίο γύρο, έπεσε ο Ai Ogura, ο οποίος βρισκόταν στην πέμπτη θέση και όδευε για τον καλύτερό του τερματισμό στην Moto2.

Με αυτό τον τρόπο, στην πέμπτη θέση βρέθηκε ο Sam Lowes, μπροστά από τον Marcel Schrotter, ο οποίος συνεχίζει τους σταθερά καλούς του τερματισμούς μέσα στην δεκάδα. Έβδομος ήταν ο Jorge Navarro, ενώ πίσω του, ο Albert Arenas είχε τον καλύτερο τερματισμό του μέχρι τώρα στην Moto2. Την δεκάδα έκλεισαν οι αναβάτες της American Racing, Marcos Ramirez και Cameron Beaubier.

Πτώσεις είχαν επίσης ο Augusto Fernandez, ο Fermin Aldeguer και ο Lorenzo Baldassari, ενώ ο Lorenzo Dalla Porta αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω μηχανικών προβλημάτων, ενώ βρισκόταν μέσα στις 15 πρώτες θέσεις.

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Η νίκη ήταν δύσκολη, αλλά πιστεύω σε εμένα

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα