• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eκδόσεις 2021 για τα Super Cub & Monkey της Honda
Νέα Αγοράς 23/06/2021 - 16:19

Νέα Super Cub και Monkey

Με νέους προδιαγραφών Euro5 και πιο οικονομικούς αερόψυκτους κινητήρες, βελτιώσεις στο πλαίσιο και νέα χρώματα, τα δύο αυτά εμβληματικά μοντέλα της Honda συνεχίζουν την πορεία τους στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Το Honda Super Cub, γνωστό στην Ελλάδα σαν Παπί ή Παπάκι, ειναι το δίκυκλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο και έχει κατασκευαστεί σε περισσότερες από 100 εκατομμύρια μονάδες από το 1958 που ξεκίνησε η παραγωγή του. Η τελευταία έκδοση 2021 του Super Cub ειναι τώρα διαθέσιμη με διπλή σέλα και μαρσπιέ συνεπιβάτη, η προηγούμενη Ευρωπαϊκή έκδοση ήταν μονοθέσια, αναβαθμισμένες αναρτήσεις και νέο εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα με κατανάλωση μόλις 1,5L / 100kM που διατηρεί το ημιαυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων. Σε ότι αφορά την εμφάνιση τώρα θα ειναι διαθέσιμο και σε μια νέα χρωματική επιλογή Matte Grey με κόκκινη σέλα που θυμίζει την 1η έκδοση του 1958.

Το νέο Monkey, γνωστό στην χώρα μας σαν Μπόμπος λόγω των μικρών διαστάσεων της αρχικής έκδοσης που πρωτοκυκλοφόρησε το 1961 ή σαν Ζετάκι , επανεμφανίστηκε στη γκάμα της Honda το 2018 και για το 2021 είναι εξοπλισμένο με νέο το κινητήρα προδιαγραφών Euro5 που φοράει και η νέα έκδοση του Super Cub, αλλά με κιβώτιο 5 ταχυτήτων, χειροκίνητο συμπλέκτη και πολύ χαμηλή κατανάλωση 1,5 λίτρα/100 χλμ. Νέα ειναι επίσης και τα πίσω αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης σε 2 θέσεις καθώς και ο χρωματικός συνδυασμός Pearl Glittering Blue.

Επόμενο άρθρο »

Νέα ιστοσελίδα της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Γνήσια αξεσουάρ Υamaha για το sport scooter XMAX

Χορηγοί