• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαζύγιο Vinales – Yamaha;
“Το γυαλί έσπασε” στη σχέση τους
Νέα 27/06/2021 - 11:43

του Δημήτρη Διατσίδη

 

Όταν την Πέμπτη το βράδυ ο Μάσσιμο Ρίβολα της Απρίλια (αμέσως μετά το πετυχημένο τεστ του Ντοβιτσιόζο στο Μιζάνο), δήλωσε ότι το Ιταλικό εργοστάσιο θα περιμένει για λίγο ακόμη την απάντηση του Ντόβι για το αν θα αγωνιστεί μαζί τους το 2022, γιατί έχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις στο τραπέζι, αμέσως το μυαλό μου πήγε στον Μάβερικ Βινιάλες, που περνούσε δύσκολες ώρες με την Γιαμάχα. μετά τις δηλώσεις που έκανε στο Σάκσενρινγκ για τη μοτοσυκλέτα και το ότι δεν του δίνουν αυτά που θέλει.

Έτσι χθες βρέθηκα με τον Λιν Τζάρβις, τον επικεφαλής της Γιαμάχα και στο τέλος της μακριάς συζήτησής μας, ο λόγος πήγε στον Βινιάλες και στο αν η απόδοσή του στο Άσσεν είναι ικανή να ξεπεράσει αυτά που ειπώθηκαν την εβδομάδα που πέρασε. 

Το βράδυ στις 10 στο Live που θα κάνω στο κανάλι μου στο YouTube https://www.youtube.com/channel/UCoQcVKIWovkLQkDhqbuL9Ig θα σας πω αναλυτικά τι είπε ο επικεφαλής της Ιαπωνικής εταιρίας, το συμπέρασμα όμως είναι ότι το γυαλί έσπασε στη σχέση Βινιάλες – Γιαμάχα και πολύ δύσκολα θα ξανακολλήσει, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις (ακόμη κι αν νικήσει στο Άσσεν).

Έτσι βλέπω ακόμη και πρόωρο διαζύγιο μέσα στις διακοπές, αν ο Βινιάλες συμφωνήσει με την Απρίλια και ίσως να δούμε από την Αυστρία ένα δίδυμο Αλέις Εσπασργκαρό – μάβερικ Βινιάλες στην Ιταλική μοτοσυκλέτα, τον Φράκνι Μορμπιντέλι να ανεβαίνει στην εργοστασιακή Γιαμάχα και μάλλον τον Γκάρετ Γκέρλοφ να παίρνει τη θέση του Μόρμπιντο στην Πετρόνας. Ήδη ο Ραζλάν Ρατζαλί μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αμερικανό και το ίδιο και ο Τζάρβις.

Κοντός ψαλμός αλληλούια και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα!!!

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: πάντα οι ίδιοι περιμένουν (για slipstream)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα