• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Donington Park Αγώνας 1
Τρομερή νίκη του Toprak Razgatlioglu
Νέα 03/07/2021 - 15:07

Με νίκη ξεκίνησε το διήμερο αγώνων ο  Τοprak Razgatlioglu, ο οποίος ξεκίνησε από την 13η θέση του grid και ήταν ήδη πρώτος στον δεύτερο γύρο!

Ο Jonathan Rea οδήγησε τον πρώτο γύρο από την pole position και προσπεράστηκε από τον Razgatlioglu στον δεύτερο γύρο. Ένα σπάνιο λάθος του Rea, επέτρεψε στον Razgatlioglu να ανοίξει την διαφορά και να πάρει την νίκη, κλείνοντας την διαφορά για την κορυφή της βαθμολογίας στους 15 βαθμούς από τον Rea. O Rea τερμάτισε στην δεύτερη θέση, συνεχίζοντας να βρίσκεται στο βάθρο σε κάθε αγώνα. 

Πίσω από τους δύο πρωτοπόρους που είχαν ξεφύγει, εκτυλισσόταν μια τρομερή μάχη για την τρίτη θέση, μεταξύ του Michael Van Der Mark, του Tom Sykes, του Alex Lowes και του  Garrett Gerloff. 

O Van Der Mark αρχικά κυνηγούσε τον Rea, αλλά όταν ο τελευταίος ξέφυγε, άρχισαν να τον πλησιάζουν ο Sykes και ο Lowes. Ο Van Der Mark έμεινε πίσω και προσπεράστηκε και από τον  Gerloff, ο οποίος αργότερα είχε πτώση, αλλά κατάφερε να σηκωθεί και να τερματίσει τελικά έβδομος. 

Την τρίτη θέση κατέκτησε τελικά ο Alex Lowes, ανεβάζοντας τις δύο εργοστασιακές Kawasaki στο βάθρο, ενώ πίσω του οι δύο BMW δίναν μάχη για την τέταρτη θέση. Τελικά ο Tom Sykes τερμάτισε τέταρτος, με τον Michael Van Der Mark πέμπτο. 

Έκτος ήταν ο Leon Haslam, η πρώτη Honda, ενώ ο Garrett Gerloff τερμάτισε έβδομος μετά την πτώση του. Όγδοος ήταν ο Alvaro Bautista, ενώ πίσω του ήταν ο Lucas Mahias που συνεχίζει την καλή του εμφάνιση από χθές. Την δεκάδα έκλεισε ο Axel Bassani. 

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Donington Park Superpole Race: Νίκη του Rea

« Προηγούμενο άρθρο

Έκλεψαν τη νίκη από τον Περιστερά στο Donington

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα