• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Styria: Μοto2 ΕΔ2
Πρώτος ο Remy Gardner
Νέα 06/08/2021 - 18:10

Με την πίστα να στεγνώνει γρήγορα, οι αναβάτες της Moto2 βγήκαν για τις ΕΔ2. Αρχικά ο Albert Arenas ήταν πρώτος, αλλά σύντομα ο Marco Bezzechi πέρασε μπροστά με 1:31.882 και έμεινε εκεί για 7 λεπτά με μια μικρή διακοπή από τον Tony Arbolino.

Έπειτα, ο Marcel Schrotter πέρασε μπροστά με 1:30.414 για να προσπεραστεί με την σειρά του από τον Aron Canet και τον Remy Gardner, ο οποίος ήταν πολύ ταχύτερος από το πρωί. Ο ομόσταυλός του, Raul Fernandez πήρε την σκυτάλη 20 λεπτά πριν το τέλος, με χρόνο 1:29.766, ενώ τρία λεπτά αργότερα η έκπληξη ήρθε από τον Lorenzo Dalla Porta που συνεχίζει την καλή του εμφάνιση, καθώς ήταν τέταρτος το πρωί, και ανέβηκε στην κορυφή με χρόνο 1:29.663.

O Dalla Porta κρατήθηκε εκεί μέχρι τα τελευταία στάδια του session, όπου οι υπόλοιποι αναβάτες ξεκίνησαν τις τελικές επιθέσεις τους. Η πίεση που επέφεραν οι αναβάτες στις μοτοσυκλέτες τους φάνηκε στις πτώσεις του τελευταίου τετάρτου, καθώς οι Marco Bezzechi, Αron Canet, Hafizh Syahrin και Bo Bendsneyder βρέθηκαν στις αμμοπαγίδες της αυστριακής πίστας, ενώ και ο Jorge Navarro είχε πτώση νωρίτερα.

Νικητής αυτής της μάχης αναδείχθηκε ο Remy Gardner, με χρόνο 1:29.244, μπροστά από τον Sam Lowes (1:29.351) ενώ την τριάδα έκλεισε ένας εκπληκτικός Thomas Luthi (1:29.374) που φαίνεται να βρίσκεται σε ένα πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο. 

Τέταρτος ήταν ο Augusto Fernandez, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Lorenzo Dalla Porta. Ο Celestino Vietti έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Xavi Vierge. O Tony Arbolino, που ηγήθηκε για λίγο του session ήταν όγδοος, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Marcel Schrotter και Marcos Ramirez.

Επόμενο άρθρο »

Styria: Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

WORLDSBK: Most ΕΔ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα