• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WORLDSBK Most: Αγώνας Superpole
Νίκη για τον Razgatlioglu, 200 βάθρα για τον Rea
Νέα 08/08/2021 - 17:41

Με τους αναβάτες των Superbikes να έχουν επιλέξει τους ίδιους συνδυασμούς ελαστικών. ο αγώνας της superpole εξελίχθηκε σε μια σκληρή μάχη για την κορυφή και την πολυπόθητη pole position για τον απογευματινό δεύτερο αγώνα. 

Με το σβήσιμο των φώτων ο Jonathan Rea και ο Toprak Razgatlioglu όρμησαν μπροστά, με τον Τούρκο αναβάτη να περνάει πρώτος στην στροφή, ενώ ο Andrea Locatelli προσπέρασε τον Scott Redding για την τρίτη θέση. Οι Rea και Razgatlioglu άρχισαν να ξεφεύγουν με τον Razgatlioglu να κάνει τον ταχύτερο γύρο και τον Rea να ακολουθεί από κοντά. 

Στην μέση του αγώνα ο Razgalioglu συνέχιζε να πιέζει, με την διαφορά με τον Rea να βρίσκεται στο ένα τέταρτο του δευτερολέπτου, ενώ πιο πίσω η μάχη για την έκτη θέση είχε πάρει φωτιά, με τον Axel Bassani να να περνά τον Alex Lowes και τον Garrett Gerloff. Ο Michael Ruben Rinaldi και ο Alvaro Bautista παλεύαν για την τελευταία βαθμολογούμενη θέση (9η).

Με τρεις γύρους να απομένουν, ο Rea έκανε ένα λάθος στην πρώτη στροφή (όχι τόσο κοστοβόρο όσο το χθεσινό του) και έτσι άφησε τον Razgatlioglu να ξεφύγει, ενώ τον έφτασε ο Redding. Στον τελευταίο γύρο, με τον Razgatlioglu να έχει φύγει ενάμισι δευτερόλεπτο μπροστά, ο Redding έκανε την κίνησή του στην πρώτη στροφή και κράτησε τον Rea πίσω του μέχρι το τέλος, με τον Βορειοιρλανδό αναβάτη να παίρνει την τρίτη θέση και το διακοσιοστό του βάθρο. 

Πίσω τους, τέταρτος ήταν ο Andrea Locatelli, μπροστά από τον Tom Sykes, που είχε άλλη μια καλή εμφάνιση με την BMW του, ενώ την μάχη για την έκτη θέση κέρδισε τελικά ο Alex Lowes. Ο Axel Bassani περιορίστηκε τελικά στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Garrett Gerloff. Την τελευταία βαθμολογούμενη θέση κατέκτησε ο Michael Ruben Rinaldi, λιγότερο από τρία δέκατα του δευτερολέπτου μπροστά από τον Alvaro Bautista.

Επόμενο άρθρο »

WORLDSBK Most: Δεύτερος αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Ο...άπιαστος Jorge Martin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα