• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: O Jake Dixon στη θέση του Morbidelli
Νέα 21/08/2021 - 21:30

Ο Jake Dixon θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα MotoGP το επόμενο Σαββατοκύριακο στον αγώνα του Silverstone.

Ο Βρετανός αναβάτης, που τρέχει στην Moto2 με την ομάδα PETRONAS Sprinta Racing, θα αγωνιστεί με την YZR-M1 της ομάδας Petronas Yamaha Sepang Racing αντικαθιστώντας τον Morbidelli που αναρρώνει από την εγχείριση στο γόνατο.

Ο επίσης Βρετανός Cal Crutchlow, που στους δυο προηγούμενους αγώνες αντικαθιστούσε τον Franco Morbidelli, θα τρέξει στο Silverstone με τη 2η μοτοσυκλέτα της ομάδας Monster Energy Yamaha MotoGP στη θέση του Vinales.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τον Jake να δείξει τι μπορεί να κάνει και δει τι μπορει να κάνει με την Yamaha YZR -M1 - είπε ο Razali (Team Manager) - Δεν έχουμε συγκεκριμένους στόχους όσον αφορά τα αποτελέσματα. είναι μια ευκαιρία για εμπειρία στο GP της πατρίδας του, όσο ο Franco συνεχίζει την αποθεραπεία του. Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία και είμαστε χαρούμενοι που ένας από τους αναβάτες μας να έχει την ευκαιρία να αγωνισθεί με μια μοτοσυκλέτα MotoGP. Δεδομένου ότι είναι το Grand Prix την πατρίδας του ο Jake γνωρίζει καλά την πίστα και θα είναι υπέροχο για τους Βρετανούς οπαδούς να έχουν έναν άλλο αναβάτη στην κορυφαία κατηγορία. Ευχαριστούμε επίσης τον Cal για τη συμβολή του στην ομάδα κατά τα δύο προηγούμενα GP και του ευχόμαστε τo καλύτερo για το επόμενο Σαββατοκύριακο ».

Ήταν στόχος ζωής να τρέξω στην κατηγορία MotoGP - απάντησε ο Dixon – Το να έχω την ευκαιρία να κάνω έναν αγώνα GP φέτος, με τη μοτοσυκλέτα που πάντα ήθελα - την Yamaha YZR -M1 - και να τον κάνω στην δική μας πίστα είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά ανυπομονώ να ανέβω στην “μεγάλη” μοτοσυκλέτα, παρόλο που είναι διαφορετική, είναι πολύ συναρπαστικό! Δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί το σκέφτομαι διαρκώς. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θα δώσω τα πάντα για να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτή την ευκαιρία. Επίσης ευχαριστώ την Yamaha γιατί πίστεψε σε μένα. Δεν έχω κανένα στόχο, απλώς σκοπεύω να το απολαύσω και να συγκεντρώσω όλη την εμπειρία που μπορώ. Θέλω επίσης να ευχηθώ στον Franco ταχεία ανάρρωση και να τον δούμε σύντομα πίσω στην πίστα ».

Επόμενο άρθρο »

WSBK Ναβάρα: O Scott Redding νικητής και στον Superpole Race

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Ναβάρα: O Scott Redding νικητής στον 1ο Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα