• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix Espargaro: Είναι σαν όνειρο
Είμαι πολύ χαρούμενος
Νέα 29/08/2021 - 00:15

O Aleix Espargaro πέτυχε σήμερα ένα συγκινητικό πρώτο βάθρο για την Aprilia στην εποχή των MotoGP, αμυνόμενος στις επιθέσεις του Jack Miller στον τελευταίο γύρο. Ο αγώνας του ξεκίνησε δυναμικά, καθώς ανέβηκε πέντε θέσεις στον πρώτο γύρο, για να βρεθεί στη δεύτερη θέση, πίσω από τον αδερφό του, Pol. Εκεί προσπάθησε να τον περάσει στον δεύτερο γύρο, αλλά ανοίχτηκε πολύ στην πέμπτη στροφή. Στην ίδια στροφή έχασε τελικά τη δεύτερη θέση από τον Alex Rins, καθώς έκανε το ίδιο λάθος αργότερα στον αγώνα. 

Παρόλα αυτά, ο Aleix έκανε εκπληκτικούς τελευταίους γύρους και κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Jack Miller.

"Eίναι σαν όνειρο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για να φτάσουμε εδώ. Βήμα-βήμα πάντα πίστευα σε αυτό το πρότζεκτ και δουλεύω πιο σκληρά από ποτέ, οπότε για όλους στην Aprilia αυτό είναι σαν όνειρο", δήλωσε ο Aleix Espargaro. 

"Θέλω να το διασκεδάζω, αλλά πιστέψτε με, θέλω όλο και περισσότερα και βρισκόμαστε σε μια καλή στιγμή. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Δεν ήταν ένας εύκολος αγώνας και δεν ήθελα να κάνω λάθη. Είχα λίγο παραπάνω ρυθμό, αλλά αυτό ήταν το πρώτο βάθρο και ήταν για όλους μας".

Το βάθρο έρχεται σε μια εποχή όπου το μέλλον μοιάζει γεμάτο υποσχέσεις για την Aprilia.

"Του χρόνου θα είμαστε πλήρως εργοστασιακοί και θα έχουμε και τον Viñales", συμπλήρωσε ο Aleix. "To μέλλον δείχνει καλό για εμάς και, προφανώς, αυτή η σεζόν τρέχει ακόμα και θέλω όλο και περισσότερα. Δεν είναι αρκετό για εμένα".

"Τώρα νιώθω πολύ λιγότερη πίεση, γιατί όλοι με ρωτούσαν, 'θα είναι αυτός ο αγώνας που θα ανέβεις στο βάθρο;, θα είναι εκείνος ο αγώνας που θα ανέβεις στο βάθρο;', οπότε επιτέλους, ας πάμε παρακάτω, και η Aragon είναι μια πίστα που πραγματικά αγαπώ".

Επόμενο άρθρο »

To MOTOGPWORLD PADDOCK 12 (video) είναι στον "αέρα"

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ζήτησα συγνώμη από τον Martin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα