• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Δεν μπορούσα να έχω ρυθμό το Σαββατοκύριακο
Θα επιστρέψω δυνατότερος
Νέα 03/09/2021 - 22:52

O Johann Zarco ανέβηκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, παιρνόντας τον Francesco Bagnaia παρά τον χειρότερό του τερματισμό αυτή την σεζόν (μετά τις εγκαταλείψεις στην Πορτογαλία και στον δεύτερο αγώνα της Αυστρίας). Ο Γάλλος αναβάτης τερμάτισε εντέκατος στο Silverstone και είναι η πρώτη φορά φέτος που τερματίζει εκτός δεκάδας.

Αν και ο Zarco είναι από τους πιο γρήγορους και σταθερούς αναβάτες φέτος, αυτό το αποτέλεσμα θα μπορούσε να προβλεφθεί από από τις επιδόσεις του στα δοκιμαστικά την Παρασκευή και το Σάββατο. Σε αυτά, ο Zarco βρισκόταν σχετικά εκτός ρυθμού σε σχέση με τους βασικούς του αντιπάλους και παρά την ένατη θέση του στις ΚΑΤ2, θέματα με τα ελαστικά τον έκαναν την επόμενη μέρα να μην φτάσει στην δεκάδα.

Παρόλο που ήταν ένα απογοητευτικό Σαββατοκύριακο για τον Zarcο (ειδικά μετά την εγκατάλειψή του στον προηγούμενο αγώνα), ο Zarco δείχνει αποφασισμένος να επανέλθει δυνατότερος για τους τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

"Ακόμα και ξεκινώντας με το μεσαίο ελαστικό, δεν τα παράτησα και πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω καλό αγώνα", δήλωσε ο Zarco. "Προσπάθησα ειλικρινά να παλέψω από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά δεν είχα την σωστή ταχύτητα στους πρώτους 5-7 γύρους και δεν κατάφερα να μείνω με το γκρουπ των πρωτοπόρων,  οπότε έχασα θέσεις και ήταν δύσκολο".

"Έπειτα, όταν οι υπόλοιποι άρχισαν να ζορίζονται με το πίσω λάστιχο, ο μέσος όρος μου ήταν αρκετά ενδιαφέρων και μπόρεσα να το διασκεδάσω λίγο και να παλέψω μαζί τους, αλλά ξεκάθαρα ο στόχος μου ήταν να τερματίσω τον αγώνα σε όσο καλύτερη θέση γίνεται γιατί δεν είχα καλό ρυθμό όλο το Σαββατοκύριακο. Από την Παρασκευή ζοριζόμουν και ο αγώνας είναι μια αποτύπωση αυτού που ένιωθα από την Παρασκευή".

"Οπότε, από την μια είμαι απογοητευμένος αλλά πήρα και κάποια θετικά, γιατί οι κακές στιγμές πάντα δίνουν πολύτιμα μαθήματα ώστε να επιστρέψω δυνατότερος".

 

Επόμενο άρθρο »

Καλό ξεκίνημα του Περιστερά στο Magny-Cours (+φωτ.)

« Προηγούμενο άρθρο

Ελληνική νίκη στο Red Bull MotoGP Rookies Cup

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα